Sunday, December 25, 2011

KL Bird Park

Sempena Papa's 28th Birthday ni, papa bring all of us pegi KL Bird Park, almaklum nak pegi Gold Coast takdek budget..ekekekeke....

Dulu kami ber3 dgn Airiel saje penah pegi sini..Tahun 2009 rasenye..now dah ber5 pergi ke KL Bird Park ni..harge ticket pon dah increade RM5...dulu RM15 p/adult..Now kami ber5 nak masuk sini adalah RM50.. RM20 per adult n RM10 for Airiel..Adam n Aieman free..

Nak datang sini kene datang pagi2 baru cam fresh n happening skit coz cube korang bayangkan pagi2 burung2 berterbangan di sekeliling korang, burung datang dekat dgn kite n we can feed them..aktiviti yg agak interesting utk weekend di pagi hari... ;-D


masuk2 je burung perasan cantik ni ade dekat atas kepale



Us with kiddos
:-D



Love Aviary


Welcome to KL Bird Park


Corn Breakfast


Airiel n Adam seronok berjumpa burung :-D


Adam kate "Tu Buwong.."


Maharani



Bird Feed




Anak2 yg sudah kelaparan... Nasib baik ade bekalan roti..





Posing with waterfall


Fishie


Takdek keje nak cabut bulu merak..uhukk..


Anak Itik Tok Wi


Anak lah ayam....



Aieman tak kesah... ehehehe..


Adam..memule geli..



Sekali Adam dah pegang nak mati anak ayam dikerjakan...



Airiel n Aieman



Airiel with peace n gigi rongak..ehehee..


mase memule pandang name burung ni
ingatkan "Scarlet Iblis".. ehehehe...


Airiel with Hornbill


Burung yg tak reti terbang


Dia hanya reti mematuk2 jerk..
Sebab die x pegi skolah belajar terbang..ahaks..


Aieman The Happy Boy!!!


Romantis di Taman Burung... Auwwwwwwww... ;-D


Airiel with peacock


Aieman n Adam yg sudah keletihan


Peacock makan twisties cheese flavour



Suke kaler burung nih... :-)


After dah puas tengok burung n main dgn burung, kitorg pon gerak pegi makan Teppayaki di Sungai Wang...semua sudah lapar... :-D

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete