Thursday, December 22, 2011

Aieman In Da House.....


Setelah sekian hampir 2 tahun lamanya blog ini adalah bersarang labah2, berhabuk 5 inci serta berhantu pontianak langsuir..maka aku kembali mengaktifkan setelah dekat ofis fb kene block..maka aku sbg sekretari terlampau di ofis sgt bosan..maka alternatif lain utk mengelakkan kebosanan yg melanda itu adalah berblog dan bertwitter... ;-)

Aku rase ramai yg dah tau aku skrg punya 3 hero..yg terbaru ialah Aieman Fakhreez yg lahir pada 10 April 2011 pukul 8.20pm dgn berat 3.09kg di Hospital Serdang..Ramai yg tak tau rasanya sempena pregnancy aku yg ke 3..tp itulah rezeki yg diberikan Oleh Nya walaupun tereksiden..setelah beberapa bulan aku dilanda dugaan yg Maha Hebat maka Allah anugerahkan Aieman Fakhreez dlm hidup kami yg terkini..

Aieman ni muke die lain dari abg die yg 2 org tu..ramai la yg ckp..yg x ketinggalan jugak ckp Aieman ni tak comel x mcm abg2 die..muke aieman lebih kepade aku..(aku x comel ke? uhukk)..
tp ape pon pd aku aieman tetap yg paling comel..ehehehe..

Aieman skrg dah 8 bulan dan akan masuk 9 bulan pada 10/1/2012 ni..sekejap je mase berlalukan...skrg Aieman dah merangkak, berdiri, meniti..tp yg pelik Aieman ni tak boleh duduk lagi..ape pon Aieman ni x kuat meragam sgt..Aieman tak kisah.... ;-)

Di bawah adalah beberapa pic Aieman yg latest dan ade terselit jugak pic Airiel & Adam.



Aieman ni kalau tido mesti aku bedungkan dgn kain batik,
barula nyenyak tido die, pic ni die baru bangun,
almaklum dah besar, tangan badan smue dah terlepas dari bedung.


Kadang2 Aieman tidur dalam buaian, tapi mcm ni la
jadinya kalau dlm buaian, die jenguk kite balik..hurmm..


Merayap pon dah jauh sampai dah keluar daripada bilik...
Sangat bahaye sbb sebelah tu tangga..


Menari pon dah pandai. Abang Airiel die suke bukakan
Aieman cd Rio lagu I wanna party...I wanna Samba..n Live my life..


Ini adalah Adam...die mmg pantang tgk kamera..
sengih memanjang..


Ini adalah situasi masa untuk tidur...
Ibu mereka adalah di tepi skali sambil mengadap lappy
sambil mengarah mereka utk segera tidur..eeehheee..

No comments:

Post a Comment