Thursday, January 14, 2010

The Legend Water Chalets - Nite 1

Sampai di hotel ni dlm pkl 10pm...perot sgt lapar..so after check in n letak barang je kitorg terus keluar makan..tp sempat la jgk sampai2 je posing dulu..ngeh ngeh..saksikanla keposingan kami...ngeeeee


Airiel otw

sampai2 je posing dulu..
Airiel x leh tinggalkan tabby die tu..huhuhh



Husbandku yg sgt nerd ketike berkace mate..
mcm alim2 kucing je kan?? eekekkekee




Airiel n papa menghadap ketenangan laut...

yeayyy!! jom kite kuar gi makan lak..perot dah lapar..ehehe
apekahh somi ku itew?? ehehee



kami yg baru sampai..ngeee


sempat lg layan fb somiku itew..
x habis2 dgn harvest n plow...ngeee

2 anak beranak ini sudah mula nak memancing...ngee

aku slalu saje ketinggalan di belakang...uhuukkkk..

Airiel yg dah tukar uniform...give his 10 piece..ehehe

mcm gegirl kan baju saye..ngeeee

Airiel sgt suke duduk kat balcony ni...


Time to sleep..papa tidokan Airiel...

haa dah tido pon....

Have a sweet dream darling...
for info Airiel tido dekat Day Bed ni sampai la ke pagi..
begitu nyenyak..slalunye kalau kat umah die akan terjage tau..ehehe..
maknenye selesa betolla tu atau pon die dah kepenatan..ngeeee
TO BE CONTINUE...




8 comments:

  1. wahh besh nyeeee ...

    kalau rate nye mahel .. alamat nye daku terjah Avillion je ler

    ReplyDelete
  2. nampak berisi plak laki kau soy..makin encem plak aku tengok. uhuk!

    ReplyDelete
  3. k zura - besh jgk..ngee...rasenye rate die lebih kurang avilion kot..ntah la x sure la k zura..cube cek rate die kate website yer..

    kak ai - biasela kami ni kan bagai dipam pam..kahhhh....encem kahh?? uhuukkkkkkk jugakk..ngeee

    ReplyDelete
  4. airiel dh tido... so mak & bapaknye blh la buat projek...kihkihkih....harus u...wahahahaha...
    weh, gigih ko berjalan time dh sarat ni yea...bagus2....

    ReplyDelete
  5. weh ramai plak aku tgk yg g chalet ni..jeles seh... ko dpt bonus ke girang berjalan sakan ni?

    ReplyDelete
  6. fiza - kahhh pza...sbb itula to be continuee..wakakakkaa...tunggguuu...saat saat romantik lak..kahhhhhh....aku ni menggigighkan diriku pza sbb somiku menyeret aku pegi bejalan2 walaupon aku agak dah x larat..kang kalau aku x mo ikut die majuk lak..ekeekkee

    eda - ape yg ramai? x paham weh...kahhh...bonus dah dapat raye ari tu..tgh tunggu increament n bonus awal thn lak ni..ekekekee...ini smue aku ikut amy la eda...ngeee...ikutkan aku ni dah x bape larat nak bejalan dah.huhuhh

    ReplyDelete
  7. wahhh ramai blogger yg gi tpt ni... best ke ekkk... teingin gak nak gi..

    ReplyDelete
  8. diarihatiku1976 - ramai erk? best jgk..tp ramai yg ckp yg sy pegi ni avilion..actualy yg ni the legend..ehehe..tryla..pasti jatuh cinte..eeheee

    ReplyDelete