Monday, January 18, 2010

The Legend Water Chalets - Day 2 (PM & Last Day)

Lepas dah breakfast n mandi mande kat pool tu kami pon balik ke bilik dan mandi air panas lak...wahhh..sgt rilek gitew..ekekeke...lepas mandi kami pon lepak la dlm bilik berbaring baringan n husband ku try2 la memancing...skali tgk kat laut banyak ikan todak..apekahhh??? ngee...

pastu aku n airiel tido..hubby ku lak kluar jalan2 sorg..mekasih krn memahamiku yg dah x larat nak jalan ni...ehehee..pastu leh x die lunch sorg2 kat cafe..balik2 je ckp dah mkn..kitorg jgk yg kebulor...so kitorg pon menggunekan khidmat room service je la nampaknyee..order nasi goreng kg utk aku n chicken nugget n curly fries utk airiel..pastu teringin lak nk mkn bende manis..aku skrg mmg sgt suke cake n desert yg manis2..huhuh...jadik pas makan....tido skali lagi...kahhhhh...

Jadi itulah aktivitnye..xdek jalan2 sgt pon kat pd tu..kecuali dinner la pegi carik makan..ehehee..2nd dinner tu mmg sedap tp service lambat skit sbb org ramai gile..kat nasreen songkhla restoren...jadik mlm tu tido n besok breakfast lg n mandi pool jap n mandi kat bilik n kemas2 dan check outtttttttt.....rilek jgk kat sini..ehehe..korg try laa..sesuai utk honeymoon made in pd..waakakkakaaa




kami yang berbaring baringan...ekekekee




rilek kat balkoni lak sambil teman papa memancing


nampak x banyak ikan todak dlm tu?
sape x nampak pendek umur..kahhhh




kebiruan jgk air die kan? ngeeee








Like Father Like Son...ngeeee



joran....

Lunch kami dah sampai!!
Room service je..ehehee


Nasi Goreng Kampung spesial...marveless!!!


Chicken Nugget with Curly Fries..Airiel punyee lunch...

Our Desert...yummehhh!!!


Airiel yg lapar..

Airiel x leh nampak timun..itu yg die bedal dulu..ehehee


Dah kenyang...time to sleep..



Papa yg dah lame belayar..Airiel lak ikut jejak..ekekee


Airiel yg lebih enjoy mandi dlm ni dari mandi kat pool..ekekekee


Wink Wink!! kami yg romantik menggayekan baju hotel..kahhhhh

Time to check out!!!
Kami n barang2 naik buggy..penat nk jalan..
agak jauh jgk dr bilik ke lobby..
for info..husbandku naik basikall...kahhhh

Airiel yg keletihan....
THE END...

5 comments:

  1. aloloo...lomantika d' amorrrr!

    seriau plak aku tgk airell berdiri atas meja tu. tp apak dia ada sebelah takpe la ;P
    syiok oo holiday gitu. relax je..

    ReplyDelete
  2. air biru???muahahaha... biru kehijauan la paeh...
    mmg superb bulan madu ko ni... dh rasa malas nk keje dah ni

    bestnya kalau hari2 dapat cuti2 camni ekkkkk
    harus pegi tapi fulus abis lerrrr
    aku hanya mampu nganga mulut besar2...huk huk huk

    ReplyDelete
  3. kak ai - lomantik la sgt..kahhh

    aku seriau jgk kak ai tp airiel ni sebenanye die bkn jenis berani sgt pon..jadik die lebih berhati2 kalau memanjat tu..ekekee..kak ai..holiday cam gini utk org2 yg dah x larat nk bejalan sgt cam aku..ekekeke


    ayien - ye biru kehijauan..ekekee...daku ni sebenanye mengidam nak air laut biru pastu ade dolphin, nemo n dory..wakakaka...

    ReplyDelete
  4. klaka tul korg pki baju otel tu
    warna dia sgt2 menarik
    sonok kan dlm bilik pun leh mancing...
    aku napk aku npk ikan todakkkkkkkkkkkkk kahkahkahhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. el - klaka ke? kahhhh...lawo tauu..ala2 bali style gitew...ngeee...kat pd mmg banyak jgk hotel yg leh memancing dr dlm bilik..tp ikan die x mantap la..ekeke..nasib baik ko nampak ikan todak tu..miaahahaaa

    ReplyDelete