Sunday, January 17, 2010

The Legend Water Chalets - Day 2 (AM)

Bangun2 tido je harusla menatap laut dulu kat depan balkoni tu kan..konon2 menyedut udara nyaman dan segar di pagi hari..ngeh ngeh..aku la yg terawal bangun..almaklumla aku kan tgh melalui zaman susah nak tido ni...uhuukkkk....so pagi tu bangun kejutkan hubby n airiel bersiap nak gi breakfast...tido 2 mlm so dapat 2 kali breakfast..tp cite skali pasal breakfast die sudah la kan..ngeh ngeh...

Breakfast die mmg marveles..mcm2 variety...telor pon digoreng fresh..ade telor dadar, telor mate n omelette...omelette die pon sgt sedap n special..tp aku mkn hari ke 2 n x sempat nak snap pic..muahahaa..pas breakfast aktivitinye ialah terjun kolam...aku x bape nak terjun sbb kaki asik krem..huhuhuhh....makenye aku lebih menjadi photog utk 2 hero ku itew...saksikan laa..ngeeeee




wahh...nyaman dan segarr...ngeeee

letak pancing tp x dapat ikan pon...ehehee
banyak ikan todak je dlm tu...


Airiel breakfast sandwich n donut..

Ade donut, sandwich, bread puding, wedges n cake

1st santapanku...ngeeee


yummeh...pas melantak nasi makan roti lak...
fresh egg k...

Ini Airiel punye utk dimakan dgn roti...ehehee


cewah anak aku...ngeee


bersiap sedia nak terjun pool



Ibu n Airiel terjun dulu...

Papa lak terjun..

lor nape Airiel nangis ni...

owh...papa gi berenang n menyelam patotla airiel nangis...hurmm...















Airiel yg girang mandi bersama papa




Divide by Adult pool n children pool

Airiel ajak papa masuk kolam kanak2..ekekeee


masuk kolam dewasa balik..ngeee





Airiel dah macam naik dolphin lak..ngeee



Airiel wat muke tekejut mcm ade jerung lak blakang tu..kahhhhh



Papa yg melayan airiel

Airiel tunggu tepi jap while papa nak pegi berenang n menyelam jap...ehheee




Airiel yg sgt happy n enjoy dapat mandi pool walaupon
xdek kawan..hanya ibu n papa yg melayan die..ehehe

Balik bilik jomm....
TO BE CONTINUE...




4 comments:

  1. byk nye gambo ko paehhhhhhh..juling mata aku tgk...semua gambo kat kolam.. aku sukeeeeeeeeee..x sabo lak nak gi pd jumaat ni nak rendam ngan anak aku gak..hehehe..sonok tgk korang berjalan..

    ReplyDelete
  2. sya - ekekke...aku tgh kebosanan tu sbb x leh swimming sgt mase tu..jadik snap je la pic anak dan bapak tu..muahahhaa...rendam jgn x rendam weh..pd ko stay kat ner??

    ReplyDelete
  3. paeh...rendam kolam mmg heaven...daku masa perut maju ke hadapan... dah tunggu masa pun still tuwun swimming...doktor kata senaman yg baik utk mak buyong...hehehehehe

    so dis year kalau geng2 mak ayam nk g pd...dok avilion jom ramai2 join member club avilion bley dpt murah gilosssss

    ReplyDelete
  4. ayien - tuh la ayien..tp kaki daku kerap krem la..tu yg jadik x syok tu..huhuhh...tuh la berbaloi la avilion club tu..nnt nk tgk la bilik die camne..ape kate survey jap erk..ekekeke

    ReplyDelete