Tuesday, January 19, 2010

Karaoke @ K-Box

Balik dr Port Dickson kami terus saje pergi ke Cheras, umah member hubby sbb die ade wat kenduri aqiqah anak die..so lepas lah lunch kami di sane kan...ekekeke...pastu lak member sejalan kitorg ajak gi mid valley...konon nak gi mother care la, mom care laa...huhuhuhh...ade je yg disambar utk baby...

Lepas tu lak kami ke Ampang utk dinner...sedap jgkk..ngee...gagah berjalankan dari Port Dickson ke Cheras pastu ke Mid Valley pastu ke Ampang..dan lepas itu x cukup penat lg kitorg ke The Mines utk melalakkan diri...kahhhh

Ini adalah 1st time daku berkaraoke bersame hubbyku dan jugak airiel..mekasih ye kerane ckp suare ku merdu..wakakakaaa....memule ingat nak pegi Red Box dekat Pavilion tp jauh sgt la plak nak balik tu.. n time die lame sgt pkl 10pm sampai 3am..siap makan..tp kami dah makan..rugi la kan..pastu rate die 80++ per head..uhukkkk...jadik survey kat the mines ni ok so kami melalak di sini je la..x lame pon 2 jam lebih jer..lepaskan gian..kat sini pakai hour bukan per head..kitorg 4 org 2 jam lebih kene bayo dlm 50++ je..murah kan..ngeee..i likee..

Bilik die leh tahan jugak..ala2 red box gitew..suitable for family..nak pilih lagu touch screen ok...tp 1 la ...encik microphone ade wyre laa..muahahahaa...

memule sampai anak2 kami tido kat stroller...tp pas je airiel dengar lagu Wali - Cari Jodoh berkumandang terus die bangun n rebut microphone..jadik kami pon request kat counter kalau2 ade microphone rosak utk di beri kepade anakku itew...hadoi airiel..x sangke ko pon gile glamer nak rebut2 microphone ni..ekekekekee


Airiel dan Naufal yg tido dlm stroller

Airiel dah mule bangun sbb dengar lagu
ibu ibu bapak bapak..ekekee



tengokla airiel ni..bangun2 je terus rampas microphone..ngeee


Kami yg melalak..kahhhh


nak pilih lagu touch screen yer...ekekee

Ira yg mendendangkan lagu..x ingat la lagu ape..ehehe


Airiel yg tetibe segar bugar...


Lomantika de amor..Ira n Baim..ekekee



mak buyong yg x sedar diri dah sarat pon nak melalak..
kahhhhhhhh



6 comments:

  1. hamboi2 mak buyungg niii bukan main ha.... best2... aku lak tak menyempatt jer nak gii...

    weihh dah bersalin bgtau aku tau...

    ReplyDelete
  2. haiii ko ni faiz mcm2 lah sejak peknen ni..adoiii

    ReplyDelete
  3. weh..aku dulu time preggie pon asyik k-ok jekkk...ni mia dh kuar keje asyik berjoget jek...anak ko tu kang terkenan k-ok jugak kang...hakhak...

    airiel... ade bakat tuh...haha!!!1

    ReplyDelete
  4. cik lin - sempat je aku ni..kahhhhh...yela..dah selamat slim nnt aku inform ko k...ngeee

    ell - mcm2 erk? ke sejak azali aku mmg cam gini? kahhhh

    fiza - ekekeke pza..aku x la asik sgt..tp sesekali lepas gian je..muahahaha..dah org ajak aku follow je la..tekenan xpe..mane tau kang jadi penyanyi popular pulak..kahhhh...
    airiel mmg sgt suke menyanyi dan menari..ehehee

    ReplyDelete
  5. amboi ko mak yong.. leh tahan yek dri PD terus g koke plak ..

    ReplyDelete
  6. k zura - ekekkeke..aku diseret...follow the leader je la..muahahahaa

    ReplyDelete