Tuesday, January 19, 2010

Happy 58th Birthday Mak!!!

Happy Birthday to My Mother!!! Birthday mak aku ialah jatuh pada 12/01/2010 yg lepas sempena yg ke 58..memule aku x ingat langsung...bertuah sungguh anak ini kan?? ekekee...skali tu sil aku kasi sms wish birthday kat mak aku...so tetibe winkkkk..hari ni befdey mak ke..hadei..x ingat langsung den..xpe xpe..so terus sms kakak aku, die kate die pon lupe..apekahh?? abg aku yg ke 3 yg sms die kate nak beli kek utk dtg umah celebrate skit mlm ni...

So aku dgn kakak aku pon share beli kfc..mak aku lak masak bihun n nuget, kentang n fishball..so mlm tu smue ade kecuali family abang aku yg 1st sbb abang aku berada di Jakarta..

Selamat Hari Jadi yg ke 58 buat mak..Semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur serta smg sihat2 selalu hendaknyee..ngeee...sorryla..anakmu ini leh terlupe lak sebedaymu..kahhhhh..ade la snap beberapa picccas...ngeee





Tiramisu cake..
sangat sedapp...x muak ponn...ngeee


Happy Birthday Mak!!!


Bacaan doa skit oleh bapaku...



Sing the song
"Allah selamatkan kamu...." ekekekee



9 comments:

  1. happy beday buat mama ko yer faez...putih lepak2 mak ko eh..hehe

    ReplyDelete
  2. Epi bestday auntie...(^_^)

    semoga hidup sentiasa dirahmati Allah + semoga dipanjangkan umur. sila mintak hadiah mewah dari anakmu itu ;P

    ReplyDelete
  3. eda - tq..aku je yg x putih melepak..ekekee

    a person on earth - nak ke? dah selamat masuk perot n keluar balik..ekekee

    kak ai - tq k ai..ngee..hadiah mewah?? apekahh?? ekekkee

    ReplyDelete
  4. epi bezday utk aunty yg cute..moga pnjng umo n murah rezeki selalu..dan sentiasa sihat...aminnnn

    ReplyDelete
  5. wahida - tq for ur wish to my mom wahida!! aminn...ehehe

    ReplyDelete
  6. met ultah , mugi2 diparingi kuat slamet

    ReplyDelete
  7. sedapnyer nmpak kek tue..bagus la nmpak fmly fun n bahagia..semoga bahagia itu milik anda buat selama-lamanyer..amiin..

    ReplyDelete