Wednesday, December 23, 2009

Year End 2009 M.Com Gath

Pada hari Jumaat 18/12/2009 yg lepas adalah penutup gathering utk Mommies Dot Com utk tahun 2009....kite jumpe lagi di thn hadapan k..aku adelah pembuka tirai mummy ye thn depan..eekkeke...sape nak jadik penutup cepat2 proceed k...ekekekkee


Gathering ni jgk adalah sempena 2nd Birthday doter to ibu kutu iaitu kak su..doter die yg cantik manis iaitu Alyaa..Happy 2nd Birthday Alya!! smg Alya terus membesar sihat dan bijak k...



Macam biase kami kalau berjumpe mmg meriah dgn makananssssssss...aku nye menu simple je roti telor dan juge air soya...ehehee...aku datang agak lambat lg..nge..cam biase aku la yg paling lambat almaklumla aku paling jauh kan...ngeee...alya baru je potong kek mase aku sampai tu..x kisah la asal dapat jumpe korg kejap...ehehehe..



So pada bln December ni ramai jgk yg nak kene wish antaranye kak ila Hapy birthday to u...Alyn...congrates for ur 1st bb...n x tau n lupe dah sape lagi...ehehhee..so layan pic yer...

Jumpe lagi di tahun hadapan 2010..selamat thn baru kepade smue mommies.com..stay be a hot mama k..muahahaha...tunggu kesliman aku thn depan..leh ke slim erk?? ngeeee








Airiel with 5 n 10 peace....dah siap nak pegi...



Meriah dgn makanansssssssss...

macam2 ade...ngeee



kek sebedey alya..



tengok kalau dah jumpe mmg gamatt....ehehee



Yies n menantu ketidaksampaianku Aqil..
sungguh encem dak aqil ni...



Roti Roti...roti classic tu...


Time to tapauuuuuuuu....




Me with Nas yg x sihat tp still maintain n
Alyn yg mabuk kepayang tp jg maintain..ehehe
di belakang ialah En. Azmi dan En. Hariri


keluarge cendawan nak balik dah..
Alyn yg kasi gelaran tu ye sya..ekekekee



Me with Kak Aiza..kitowang lage pewot..ekekee


Kami yg bakal menggegarkan tahun 2010 dgn baby baru kami..
aku pembuka tirai..sape nak jadik penutup tirai sile laju2 proceed yer..ekekeee


Akasyah yg sgt berdikari mcm mummy die..


Akasyah with his gorges mummy..ngeee


Kak su aka Ibu Kutu yg sakit baru lepas operation kaki..
sian ko kak su..smg cepat sembuh k..
habis kebasahan baju ko..sure akibat Alya makan aiskrim atas ko kan..ehehehe




5 comments:

  1. smart airiel dress up cam tu
    cam nak g mancing pun ado..hehehe

    ReplyDelete
  2. el - ekekkee...memancing kat tasik ttwangse...kahhhhh

    ReplyDelete
  3. tuk kesekian kalinye aku x join kowang hehehe... ape pon makin hapening la group mommies2 nie... sayang kowang sume!

    ReplyDelete
  4. pandai dah airiel memancing ikan..boleh la ajar adik airiel nanti..hihi..takot kat cacing tak nih??takpe xpe..if takot byk lagi umpan lain leh guna..la ni dah byk jenis baits.

    ReplyDelete
  5. suel - tuh laa...dah nak ade 2nd baby ko ni tp x penah bersua muke lagi..sesekali join la kami..sure pastu ko asik nak jumpe kitorg..kahhhhhh

    LIP - kalau airiel pandai memancing ikan tu tandenye die mewarisi bapak die yg mmg suke memancing...ekekeke..airiel ni penggeli skit mcm saye..ehhehe

    ReplyDelete