Tuesday, December 1, 2009

Gedik Santai

Ini adalah aktiviti weekend sebelum raye haji...org dah citer pasal raye aku still cite pasal weekend sblm tu kan..ngeee..almaklumla raye kami x seberape..aku pon x sarung pon baju raye sbb bahagian perot dah x muat..ekekee...except my hubby sbb kene pegi sembayang raye so kenela pakai baju melayu kan...ehehee...

aktiviti ni adalah memenuhi undangan perkahwinan rakan skolah kami iaitu Norlizalina dan Maarof..mereke berdue ni adalah 1 kg n 1 skolah di situ juga bertemu hingga ke jinjang pelamin..ehehee...

Sesekali bertemu rakan lame mmg seronok..tp mungkin kami terlambat jadik x dapat bertemu dgn rakan2 yg lain..sbb lambat ialah rakan kami Huda skrg ni kan dah jadi mak andam so cuti2 skolah ni weekend die bz dgn make up org..ehehee..jadi kami kene tunggu die dulu..ngee..kami pergi sesame kami je...husband x ikot okehh sbb nnt x dapat gedik lebih...kahhhhh..xdekla..husband kami pergi mencari rezeki tu yg x ikut tu...ekekee

Sebelum kami balik boleh pulak ade yang mengidam nak rambutan kat depan umah seorg member lame..hadei..pastu cakap aku yg mengidam kan?? leh x mcm tu..kahhh...pdhal rambutan dah berduyun2 masuk perot aku..kahhh..tp xpela..mintak je bile lagi kan..siap bawak balik tu...kawan kami tu pon pengantin baru jugak..sure isteri die bengang dgn kegedikan kami kan..sorry erkk..kami kalau dah jumpe mmg x leh dikawal...muahahhaa....ok jomla saksikan kegedikan kami di bawah pohon rambutan..ngeee







Kami bersama pengantin...
kami notty panggil pengantin suh posing di bawah pohon rambutan..eekekeee




Me with Yam..



3 of us!!!
anak2 yg lain dlm kete...ngee




Yam yang gigih kutip rambutan..



Gigih kutip rambutan n berposing..ekekee


Huda bersama 2 anaknye Aqil n Shauqi..
aku coming soon k nak bergambar cam gini..ekekeke



10 comments:

  1. bile la nak dapat rasa bwk kete semahal itewwww..... weh aku nak rambutan tu..pokok tu enko punye ke?

    ReplyDelete
  2. eda - nnt balik malaysia sure leh rase punye..ehehee..buat anak 2 lg utk lan erk..nnt lan kene beli kete tu..ehehe..ko dah sah sah la x bace kan eda..tgk gambo je..muahahaa..pokok rambutan tu member aku yg punye kat depan umah die..kitorg mintak bawak balik..muahahaa

    ReplyDelete
  3. hehe cute paeh yong.. suke suke .x sabo nak tunggu airel jr.

    ReplyDelete
  4. kak ila - ehehe..cute ker?? pasan jap..ngee...sabar menunggu erk..lagi 2 3 bln jer..ehehee

    ReplyDelete
  5. gedik yea...ahahahahaha.... weh huda, aku klako la nengok ko posing tertonggek cam gitu dgn anak ko..hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. fiza - gedik semukim..kahhhh...huda mmg ratu posingg kalau ko nak tau pza..ekekee

    ReplyDelete
  7. sitie - leh..mintak la jiran tu..ekeke..umah sy xdek pokok rambutan..ekekee

    ReplyDelete