Wednesday, November 4, 2009

Sweeetttt

saje je nak tayang bende2 maniss ni..ehehee...sebenanye time aku 2nd preggy ni aku amat suke bende2 manis...jgn kene kencing manis sudah yer..ehehee...org kate kalau suke bende manis adelah gegirll..ye ker?? ehehee...kalau btol oklakan..ngeee...

strawberry dgn susu tu adelah hasil ilham kak su mama alya..die penah tayang menu tu mase bln pose ari tu...tingin lak aku terus je aku dapatkan sekotak stoberi di tesco dan curahkan susu di atasnye..so yummehhh....yg aiskrim milo tu lak dari blog shakey mirza..sedap je nampak die makan..tingin lak aku..juga aku dapatkannye di tesco..mmg sedap hingge menjilat jari..mane taknye milo dan ade coklat cip...so yummyliciouss!!!



Strawberry with Milk!!


Milo Ice Cream with Chocolate Chip!!!


9 comments:

  1. a'ah kalo manis2 tu gegel
    hope so la kan..hehehe
    sedap lak tgk eskim milo ni

    ReplyDelete
  2. amboi hanggg .. leh tahan napsu hang tu ...

    ** eh ye ker joyah.. aku time ngndung akil pun suke manis2 ... mempelam manis, gorg pisang (manis jgk kan)...asi cream

    ReplyDelete
  3. ell - tuhla ell..ko doakan la yer..ngeee

    kak zura - ko kalau x peknen pon mmg suke bende manis kan kan?? ekkekeee

    ReplyDelete
  4. kalo ikut aku mmg suka manis masa pekene damia..masa akid tak suka manis..moga2 kamu pun dpt gegel..leh kawan ngan damia...

    ReplyDelete
  5. reen - hope camtula..mase airiel dulu pon daku x bape suke manis..haah smg mate pon cam damia grey eye..ehehe

    ReplyDelete
  6. x penah plak try stoberi ngan susu pekat...nnt nak try...

    susah2 sgt amik je la damia tu...hahahhaaaa

    ReplyDelete
  7. bebeh.. ko jgn mkn manis2 sgt selalu..kang kencing manis kang ssh... rilek la beb.. kalo nak makan jugak pastu minum air masak byk2 kay??

    ReplyDelete
  8. mengikut gaya perot ko bolat cam gegel. InsyaALLAH aku doakan dpt gegel

    ReplyDelete
  9. kak fiza - try jangan x try kak pza..ekekee...damia leh gak aku ambik sebagai doter in law..kahhhh

    fiza - haah takot gak makan manis2...aku control gak..tp kalau asik nak makan manis mkn buah jerk..eheheee..aku mmg minum air masak je x bape suke minum manis..ngeee

    kak ila - ye ker?? perasan sudah akuu...kahhhh..Insya Allah..doakan aku yer...mekasih...

    ReplyDelete