Tuesday, November 10, 2009

Happy 27th Birthday Mrs Red Durex!!!

Phew..setelah gigih mengupload pic2 yg ade akhirnyee..mcm biase aku jgk yg paling lambat upload..kahhh..almaklumm nak upload kat umah x lepas..upload 1 gambo pon ambik mase berjam2..jadik opis jgkla jadik mangse aku mencurik tulang utk upload piccas di blog n fb..ngee...
tp nak upload kat opis ni pon kejap2 kang ade je org yg mengganggu aku...ekekee

ok start dgn..Ampunnn Syaaa....aku mengaku yg idea ni datang nye dr aku..kahh...tp ko gembira kan dgn surprise ni? muahahahaa...idea datang dari aku dgn persetujuan kak ila n alyn..kahhh...kire kitorg ber 4 temasok pembuat kek ni bersubahat same..ekekee..jgn mare erk....saje je nak happykan ko sempene 27th birthday ko ni...yela kan dah kertu kan..almost 30 tuhh..harus ko tambah anak cecepat..kasik adik kat gerpren airiel tu..ngeh ngehh

jadik saksikan acara kami di RB Pavilion ni...saje merilekkan diri dari ketensenan di opis kan kan?? ngeee

wauuu..sgt mengiurkan kek ni kan?? kahhh

Inilah tukang buat kek tu...juga saling bersubahat..ngeee

Pastu Yies pon sampeii.. x leh blah aku bace sms ko yies..
tegelak sensorg aku tgh drive..kahhhh

Pastu Alyn pon sampai jgk..ngee
Mekasih to u Alyn kerane sudi merentas 28 stesen kerane aku..ehehee


1st round aku...licinn aku makan...
so delicious...yummehhh!!



Lamb chop..


Strawberry cream puff..
sedap gilos..berketol2 masok perot aku...


antara santapan kami..


2nd round aku..
sweet corn sgt sedap..
tp kentang berempah tu x bape nak sedap..huhuh

Chicken Soup..
juge licin aku hirupkan..ekekee


Ratu Rock RB...ekekee



Alyn yg gigih bukak lappy utk bersiaran langsung dgn
suami tercinte..Isteri yg setia ni..jgn memain yer...ekekee

Yies n Kak Ila..

ihh..bini sape la ni..
perot tgh muncit pon nak jgk gedik..kahhhh

Joget Bossanova!!!

Bini sape la yg telepas ke RB ni?
cantikkan?? almaklumla dah servis baik punye..ekeekekee

Befdey girl dah sampai..
tgk tu punye la baik kitorg sediakan makanan yg banyak utk die..ehehe

Befdey girl dgn new toy nyee..
jeles jeles..nk dslr jgk...uhukkk...


Befdey girl test power toy baru..


Kami peserta melalak hari itu..
apesal kak wil jadik bionik tu?
owh lupe..kak wil tlg jadik kembo die
si bionik yg x dapat hadir sbb pegi kuching..kahhh

Me n Birthday Girl Syafa..


Sweet Birthday Girl..ngee


Happy 27th Birthday Mrs Red Durex!!


ade gaye tukang bawak kek ni..ekekee


mase ni die x tengok lg kek ni..

haa baru pasan..

ambikk ko..tekejut befdey girl tgk ade durex lak kat kek....
tros bedesup jadik bionik..muahahaha

befdey girl cube mengawal dirinye..ekeke


tgk...die dah teruje dgn bentuk durex tu..kahhh

ayat sya ketike ini adalah
kak pza..ini saiz anak ko erk?? muahahahhaa

x sabo dah nak mkn yg tang durex tu..ekeke


ade gaye btol kek ni..
sungguh mengghairahkan sesiape yg tgh gersang..kahhhh

diorg ber2 ni tgh makan yg tang Durex tu..
rakus sungguhh..kahhh

Suapan Lesbo kepade pasangannye..ekekee


My Humps..
Kami nyanyikan khas utk ko Eda..
Happy 26th Birthday also to u yg jauh di mate dekat di hati..
nnt ko balik kite ronggeng sesame yer..ehehee

diorg tgh beriye2 menyanyikan lagu kumpulan Axl's..
Dedicate to Sofea anak Sara yg x dapat dtg..ekekee


Yang ni lak lagu na na ne na ne na na ne na...
teka la lagu ape..ekekee

Kami sebelum kluar dr pintu neraka no 13..ekekee

tgk befdey girl ni rakus nak konker kete..ekeke

yeayy..smilee..


Mamarazi...







Kami di dalam kereta..ngeee



Happy 27th Birthday Syafa!!

smg panjang umur, murah rezeki n cepat2 kasik

Dina gerpren Airiel tu adik erk..ngeee

12 comments:

  1. SYIOKNYEEEEEEEEEEEEEEEEEE....!!!

    woi! apa KERTU, KERTU? nk kene tampor? huh!

    ReplyDelete
  2. kahhhhhhhhhh...a billion thanks to ko paeh..dan kawan2 semua..sbb sudi luangkan masa celebrate beday aku yg ke 27 ni..adeh..dah tuaaaaaaaaaa...tapi ade yg lagi tua kan...kan..kahhh...tq di atas kek yg amat sedap itu...2 thumb up to kak fiza...sedap nak mampos!!!tq pada paeh sbb sponsor kek yg sedap itu..tq pada kawan2 seperjuangan..(cewah..mcm gi berperang lakk) sbb sudi bersama2 aku meraikan hari jadi aku pada tahun ini...akan ku kenang smp bile2.

    ReplyDelete
  3. marveles lah idea ko tu paiz
    hapening tol korang pya RB party hiksss

    ReplyDelete
  4. faiz,sebenarnya semalam aku dah mai sini...dah tulis komen aku tp bile aku klik kat 'post comment', menatang ni telan akunye komen terus ntah ke mane...then terus kejung...haih!!! geram tul!!! so arini aku datang lagi dan nak taip balik ape2 yg aku ingat tentang komen aku semalam...

    PEMBETULAN!!!Alyn sanggup merentas 28 stesen bukan kerana kau occay... tapi kerana WISH kau! hahahaaa betul tak alyn?mengaku sajelah!!!

    epy belated besday sya!!!
    tidak ketinggalan, api belated besday tuk eda!!! (nnt ko balik aku buat gambo kotek bersarung durex yek eheheee)

    *korang2 lepas ni suruhlah faiz jadi sponsor kek lagi & faiz, thanks a lot mengorder dr aku...jgn pernah jemu yek...

    ReplyDelete
  5. alohaaaaa......sgt frust tak dpt join..lag2 bab naik kete putih tu....ngehngeh.... takfeee... nanti aku balik bag aku je yg konker drive boleh???kahhhh..

    nway thanks sudi wakilkan aku utk lagu my humps tu..walaupun aku tau hasilnya sumbang mambangkan bile korang nyanyik..kahhhh ngaku je la weyyyyy....... :P

    ReplyDelete
  6. i likeeeeeeeeeee..dpt gak terlepas dr sangkar..wakakkaka

    paeh..tq yer sbb ko tumpang kan aku..dpt gak aku rasa naik wish ko...

    ReplyDelete
  7. kak ai - mmg syiok...merangkap befdey ko skali la tu..tp lupe nak nyanyi lagu feberet ko lak..ekekeke...kertu tu makin tua makin jelitas..makin tua makin gelita..muahahahaha

    syafa - you're very welcome sya..ekekee..nnt sponser kek befdey aku lak erk..kahhhhh...meminta2 lak..xdekla..joking2 jerk..ngee

    ell - mmg marveles..tekejut berok sebedey girl..

    kak fiza - kahhhh panjangnye komen ko kak pza..amboii asik nak sponser kek jee...sponser kondom leh la..kahhhh..xbaik ko kak pza..dulu aku naik wira pon alyn merentas gak 28 stesen tu..ekkkeeekee

    eda - jgn frust2...x lame lagi je ko nak balik malaysiakan?? haruss tunggu aku slim erk baru leh gedik dlm rb tu kalau x perot aku x muat nnt nak gedik..kahhhhhhhhhhhhh...
    leh je test drive..aku kasi ko drive banting kl kl banting..ade bran x? pastu ko balik naik bas..ekekeke..lagu my humps kitorg nyanyi mmg sumbang mambang pon..kahhhhhhhhh..

    ReplyDelete
  8. yies - tuh la nasib ko dah servis baik nye mlm tu kan dapat gak ko join..ekekkee...nnt pas ni join la lg..bagi je servis baik sure lepas nye..kahhhh

    ReplyDelete
  9. wakakaka... klakor la korang nih... sekali durex daaa... time preggie damia dulu pon aku selalu k-ok.. haha.. tp tu kat bandung la.. :)

    ReplyDelete
  10. fiza - kitorg mmg mcm ni..sesekali jumpe agak mereng pale otak..ekekee...durex tu ade makne tu..kahhh...owh kalau camtu ade harapan la aku nak dapat gegirl jgkk sbb suke koke..ekekeke

    ReplyDelete
  11. hamboi mak yong..
    karok tak hengat eh
    anak dlm pewot tu mesti ikut ko nanti bakal penyanyi AF
    hahahaha

    ReplyDelete
  12. tinie - kahhh saje jerk tinie release tensen dr kerje skali skaler..ngee...tang anak aku bakal penyanyi tu no komenn...leh x cam gitew? muahahhaaaa

    ReplyDelete