Monday, November 30, 2009

My Baby....

Ini adalah video 4d yg aku buat pada 28/11/2009 yg lalu..mase tu aku genap2 28 weeks...dr pon ckp mmg saat yg sesuai..very touching okeh...sebenanye ade lagi pic n video yg lain tp blog ni lembab nak mampos..jd ini saje la video yg aku dapat upload..pic lak tetinggal kat umah..ingatkan dlm cd ade pic skali rupenye xdek..die hanye printkan saje jadik terpakse la aku mengscan kan pic tu esok or next time k..ngee...

lagi 1 sebenanye nak cite..kalau kowang tgk video ni kan baby aku tgh dalam bahaye jgk..sbb dr kate tali pusat kat leher die..aku sgt risau okeh sbb ade history..mak aku ckp dulu pon mase mak aku lahirkan aku,leher aku terbelit dgn tali pusat..tp dapat jgk deliver normal...huhuh....since aku wat 4d scan ni kalau bb x gerak sure aku resah n tolak2 perot ku ini...sbb dr kate kalau rase bb x gerak cepat2 pegi hospital...dan yg paling suree punyee mesti kene ceaser kalau bb dlm bahaye...tp die ckp mase belit tu die belek single jerk x double n baby pon try to pull up that uc..hope he can survive...tp kene monitor jgk gerak baby..korang doakan ye smg smuenye selamat...hurmmm....

video

kowang teka la baby ape erk tgk pd muke die ni..sape pandai teka aku kasi hadiah nnt..ekekee..sape yg dah tau diam2 sudah..kahhhhhh

nota berbijik: ade x muke anak aku cam Remy Adam Nur Kasih?? ngeeee...

18 comments:

  1. kalau dah kau sebut remy tu...harus la aku tau jantina dia! kahhhhhhhhhh..

    alahai baby, tarik kuar la tali pusat tu ye sayang. jangan kasi belit kt leher. baby kene kuat & kuar dgn sihat, selamat tau. (^_^)

    ReplyDelete
  2. ni sure baby boy kan...nak hadiah..ngeh3...
    mg elamat segala2nya...mg anak yg dilahirkan menjadi anak yg soleh dan jgn gaduh2 ngan abg airiel k...

    ReplyDelete
  3. hahaha kantoi! terang2 ko tersebut jantina ank ko paiz heheehe... apepon hope sumenye selamat ye insyaallah....

    ReplyDelete
  4. hahahahah suh org teka
    tp terang2 npk sgt pun
    lawak la ko paiz
    aku doakan ko selamat bersalin
    pd bb pun...ok take care

    cam mn perasaan ko skrg...
    takut ke..berdebo ke..takut berulang lg ke sepak myepak ko tu..hiksss

    ReplyDelete
  5. tak kisah la poms ke jan ke..yg penting ko n baby selamat semuanya key.. :)

    ReplyDelete
  6. kak ila - x blehhhhhh...ngeee

    kak ai - ekekek..aku saje je nak wat gempakk suh teka jantina baby..ekekeke...mekasih kak ai doakan baby ku itew..uhuukkkk

    mirza - alaa dah kasi klu x yah la hadiah k..ekekeke...mekasih doamu itew yer..

    suel - mmg aku saje je suh teka di samping kasi klu..kalau x terteka jgk x tau la..muahaha...thanks utk doamu itew..ngee

    el - aku suh teka teka ayam je tu..sbb tu kasi klu..kahhhhh...ye mekasih jgk pada ko el krn doakan aku..

    perasaan aku skrg harusla berdebar jgk tp x sabar nak mengeluarkannye..eehehe...yg sepak sepak tu x tau la lagi..hope kali ni okla sbb aku x jejak spital banting tu lg aku pegi private lak kali ni utk dapatkan layanan yg lebih baik..ekekekeke

    eda - tuh la eda..aku dah x kisah dah..tp ni dah confirm boy aku terime je seadenye..selamat dan jimat la mate dan duit aku dr membeli pinky2 n dress tu..ekekeke...mekasih doakan aku erk..ngeee

    ReplyDelete
  7. paez,aku doakn anak ko slmt lahir nti..insyallah..xkesah la gegurl ker boboy kan..aslkn sihat & slmt..amin..

    ReplyDelete
  8. syafiza - Insya Allah...timekasih doakan aku erk...aku pon dah malas nak mengisahkannye asal sihat selamat sudahkan? ehehe

    ReplyDelete
  9. e..comelnyer nampak baby tu. 5-6 kali aku dok play video ni.hehehhe.paeh..gerun aku tgk tali pusat tu terbelit kat leher dia. aper pon aku doakan moga selamat semuanyer yer.

    ReplyDelete
  10. semoga anak ko selamat lahir walau ikut normal or czer beb...

    ehheh besh airiel dpt geng sukan ... siap sedia ler umh ko nnt , leh jd padang bola

    ReplyDelete
  11. kak aiza - ehehe...tochingkan tgk baby dlm pewot...tuh la memule aku nampak tu terbeliak bijik mate aku tali pusat tu kat leher die..huhuhh..mekasih atas doamu itew yer..

    k zura - mekasih doamu kak zura..nge...lom jadik padang bola lg..baru 2 org x cukup lagi utk pasukan bola..kahhhh

    ReplyDelete
  12. hopefully baby ko tak pape.. amin.. selamat semuanya... weh... kalo kuar rupe remy terus harus terkujat ko..hahahahahaha....

    ReplyDelete
  13. fiza - tuh la hope camtu gak..tq...ala x tekujat gembira lagi ade kot..kahhh..papa die pon ala2 remy jgk ape..kahhh nak jgk pasann...muahahhaa...

    ReplyDelete
  14. x payahla muke remy adam... muke amy laki ko udah... wakakakaaaa!!!

    ReplyDelete
  15. kak fiza - alaa muke laki aku tu ala2 remy laa tu..kahhhh perasaann..muahahahaa

    ReplyDelete
  16. wah..sob sob tetiba sebak tgk gmbr baby....so touching mencuit2 dlm hati tapi utk ada another baby....!!! nanti ku fikirkan balik....no no no...

    Nway, aku mcm nmpk tali pusat melilit leher ...???ke aku salah nmpk...emmm...nnt suwuh remy junior ni tarik keluar tali ittew k...supaya senang mak dia nk ..."push...push....ok 1...2...3..." pang kena terajang hik hik hik

    ReplyDelete
  17. ayien - touchingkan..mase buat 4d scan ni mmg touching sbb dr gelapkan bilik pastu dgr bunyik jantung bb n dr tu pon layan bagus..aku sukee..ehehe...ini mesti x bace ni...yolah tali pusat die tebelit kat leher..tu aku takot tu sbb ade history..mak daku n daku dilahirkan dgn tali pusat terbelit di leher tp still lahir secare normal..tp kalau skrg die tgk je camni ny ebahaye sure die terus je ceaser x tunggukan?? huuhuh...hope mase nak bersalin nnt tali pusat tu xdek kat leher die..

    ReplyDelete