Friday, November 20, 2009

Genting Highland - sebelum berangkat pulang

okeh ni cite last kat genting tu..ngee..dah penat merayap kan..hari pon dah nak malam..hujan lak tu harusla berangkat pulang kan..ngee...sblm balik papa airiel ajak main game dulu utk dapatkan teddy bear utk airiel ni..for info anak terune ku ini mmg minat bebear..ngeeee..di bawah ni antara bebear yg dikutip kat genting highland pd hari itu...




ni smue toys airiel yg dirembat di genting




asik main game ni je sbb senang n dapat banyak points..ngeee

Airiel pon nak try jugakk..



game ni ketok besi kuat2 mcm main kat a famosa dulu..ngeeee



tetibe je airiel dapat panda ni..
ade amoi kasi kat airiel...ehehehe



tengok airiel tu..like father like son..

tgkla somi ku itu aku ckp lain die gi hulur card tu lak..ngeeee


main balik game tembak air tu..

siap dapat jackpot..ekekeee



banyak gile die kluar..ekekee







puaskan hati airiel..anak terune ku ini mmg pantang nampak motor..


smue die yg punye..ehehe..popcorn tu sangat sedap..



kat umah Airiel terbongkang dgn jayanyee..ekekee
-THE END-






11 comments:

  1. wahhhhhhhhh....mesti amy ni kaki game ni..byk tul dia dpt coupon tu..sonoknyerrrrrrrrr...nak gi genting gak la!!!!airel sgt hensem ocay!!!!auuwww..airel suke teddy bear..bagi la dina satu dua..x baik kemut ngan gf..ahakss

    ReplyDelete
  2. kemain amy main game tu ha..
    airel lak byk dpt toy
    bestnyerrr

    ReplyDelete
  3. sya - haah mmg pon..aku je yg x reti main game..ekekeke...pegi jgk x pegi..ngee...tq mil krn ckp saye encem..ekekeke...boleh nnt airel belikan dina bebear k..ekekeke

    el - tuh la semangat je kan..ehehe..tp yg dapat habuan ialah airiel..ngee...

    ReplyDelete
  4. sakan naik genting ujan2 ni yer hahaha... memg sonok la kan kat sana... aku ms pg dulu tu, memg nak pg lg dan lg... sangat sonok pastu leh main mcm2! time tu aku men outdoor, yg indoor x gi pon... yg penting satu family happy ngeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. suel - ehheehe..haah sakan..ape nak buat aku follow the leader je hubby ku...ekeke..aku pon mase ni dah terbeli indoor tp x main sgt pon sbb ujan..rugi jerk..ngee..tp happy jgkla dapat masok ripley's n snow world tu..ehehee

    ReplyDelete
  6. hamboi laki ko tak hengat punya main game.. hehehehe


    psst

    aku berkenan dgn katil ko..sgt cantikkkkk

    ReplyDelete
  7. tinie - laki aku tu mmg hantu game tinie..ekekee...

    katil aku? cantik ker?? kahhh tu pesen thn 2006 tu thn aku kawin..dah nak 4 thn dah pon..ngeee...

    ReplyDelete