Tuesday, November 17, 2009

Genting Highland - Ripley's Believe It or Not!

Pas naik Rio Float tu ingat nak naikla bende lain lagi yg include dlm indoor games tu tp alahai..banyak towl yg tutup sbb luar hujan n yg kat dlm tu lak panjangla que nye kan..huhuhh...so utk tidak membuang mase kami pon bercadang nak masok ke Ripley's Believe it or not ni...cam besh je kan..skali masok RM18 tapi kalau ambik pakej masok skali dgn Rumah Hantu RM30...tp cam biasela hubby ku x kasik masok kalau ade hantu2 ni..kang terkenan lak..kahhh...masok ripley's ni pon memanjang bising jgn tengok tu jgn tengok ni...hurmm...yelah yelah...ekekkee...ok jom tgk ape yg ade kat dlm ni..banyak jgk bende2 yg interesting..tp tidak la aku snap smuenye sbb ye lah kan kene kuarantin banyak bende jgn tgk..ekekekee..so tgk je la ape yg ade erk..sebenanye banyak lg..tp almaklumla mutu gambo agak tidak memuaskan sbb yela bkn snap pakai dslr k tp pakai encik sony aku tu jerk..ngeh ngeh...




Ripley's Believe It or Not! @ Genting Highland


masok2 je terus posing..ngeh ngehh


Airiel n Ibu di depan pintu pagar ape tah..lupe dah aku..ngeee

Airiel with red car!

Airiel n Papa inside the weird mirror

argh...help us..buku nak menghempap kami..muekekeee


gagah aku sbg mak buyong kan? kahhhh


can u believe it or not?
Sentuh je patung ni akan mengandung...haaa????


try test la..ngeee

haah towl la tu...dah try..ehehe

patung ni aku ingatkan bebetolla org tgh snap picture..
beriye aku tunggu nak lalu tp knapela lame sgt rupenye patong..kahhhh

lelaki yg makan kala jengking


penutup muka utk hukuman tali gantung


Pintu penjara inggeris yang asli

kucing yg dimumiakan

burung yang dimumiakan



gigitan jaws


kemalangan di side

memperkecilkan saiz kepale musuh
tanda kemenangan bagi kaum ni




Kecantikan dalam kesengsaraan





Kerusi penyeksaan
didudukkan dgn keadaan berbogel diatasnya


ehehe..bertuah..tp aku x try duduk ponn..ngeee


menggerudi lubang idong sendiri..
sungguh xdek keje..kahhh


Si Kerdil dalam Sangkar Burung

Lelaki bergigi tajam


Johnny Tong - Pemikat Ular
melatih ular masuk ke dalam hidung dan keluar melalui mulut


Kembar Siam Asal
masing2 mempunyai 10 dan 12 org anak..ngee


Can u find the second car?


Keranda Kapal Terbang

Kerusi Roda utk kucing lumpuh


Kami bersama the fattest man in the world!!
aku tu cam nak segemok die jerkkan?? uhuukkkkk..
itu je la perjalanan kami di dalam ripley's believe it or not...ade banyak bende menarik lg tp x tersnap...ehehee..korg try la..to be continue again..pas ni kami masok Snow World!! ngee...



5 comments:

  1. perghhh best giler!! nak g gakkk!!! :)

    ReplyDelete
  2. eh faiz
    sejak ko peknen
    selera seks ko cm mn
    sori soklan kuar dr tajuk n3 hiksss

    ReplyDelete
  3. ieda - mmg besh jgk..ehehe..pegila..sile sile..eekekek

    tinie - bebile pon leh tinie..x larinye genting highland tu..ade je kat malaysia ni...ngeeee

    kak zura - terjah jgn x terjah...

    ell - eh ell ape kene soklan ko lari tajuk ni? kahhhh...aku cam biasela dapat sedap x dapat pon xper leh aku rehat lebihhh..kahhhhh...knape ko tanye? ko peknen lg ker? kahhhh

    ReplyDelete