Monday, October 12, 2009

Raya ke 14 & 15

Bila aku kire2 hari ke berape raye utk entry ni rupe2nye raye hampir tamat kan.. ngeee..leh x mcm x perasan lak..syoknye bile tetiap mgu dapat attend open housekan??


weekend ke 3 raye ni...sabtu tu sebenanye ade 3 invitation iaitu umah mil ku, umah sya n umah alyn..tp sorry sgt2 kpd sya n alyn sbb x dapat pegi umah korg..terkulat2 aku dgr n tgk gambo2 hidangan korg..uhuukk...nk wat camner..sabtu tu aku ade attend wedding pastu ke umah mil lak..aku sampai umah mil pon dah pkl 4 lebih tanpa menolong membantu n membawa apape..sungguh sopan kan dapat menantu seperti aku..kahhh..aku datang mkn jerk..muahahaa..almaklom la yer..ngeeee....dr umah mil dlm pkl 9 camtu kami ke Mali's Corner lak...sbb ade kawan aku (husband aku nye kawan punye wife) die sgt2 mengidam nak mkn char kue tiaw tu..tp die nak mkn dgn aku jgk semeja..leh x mcm tu? kahhh...aku sungguh bangge kerane ade gak org mengidam nak mkn dgn aku..ngeh ngehh...kawan aku tu ialah Ira..ala yg aku pegi buke pose kat cruise putrajaya n equatorial tu...nasib la ko sempat...ketika ini die dah pon dlm berpantang setelah lebih kurang 5 6 hari melahirkan bb boy die...lom berkesempatan lg tgk baby die sbb die deliver di jb..nntla kitorg dtg n leh ke singapore skali yer..berangan jap..ngee...

Hari Ahad tu lak ade permintaan makan2 dr kawan2 ku..iaitu yaya..tq yaya kerane sudi dtg raye ke umah ku..ngee...di jemput hadir juge kawan2 yg lain tp x ramai yg dtg..almaklum la mungkin terlalu ramai org wat open house kan..yg datang hanyala yaya, huda n lot saje..petang lak ira n baim dtg n pastu sempat lagi kitorg ke damansara uptown utk tgk baby coat di baby jaya..kitorg temankan ira je sbb die dah nak bersalin so cam nak survey2 persediaan utk baby yg akan lahir tu..itula kali terakhir aku jumpe ira dgn perot besoo n pasni jumpe die dah slim dah..ehehehe...

menu aku? menu aku pd hari ahad tu ialah bihun goreng, nasi impit, rendang ayam dan kuah kacang...sape masak? anggap je la aku yg masak yer..kahhhh....tp menu aku tu aku x tersnap lak..almaklum yer...ngee..korg bayangkan je la sendiri..ekekekeee








Puan Yaya sedang menunjukkan view terbaik utk
kitorg berposing..ngeeee..
jangan salahkan daku yer yaya..bkn daku snap pic ni..ekekkeee



Yaya (juga sedang membawa perot tp tidak segemok aku..ngeee),
Huda n Shauqi (baru dlm 3 bln deliver, dah kembali slim nampaknye),
Lot n perot 7 bln serta aku dgn perot 5 bln..
sungguh gemok kan aku?? huhuhu....
Thank korg kerane sudi dtg ke rumahku!!!




4 comments:

  1. xpe ler paeh , janji ko sihat .. x sakit ke apa ke.. ye dak...
    semoga ko senang banak nnt key

    ReplyDelete
  2. k zura - mekasih k zura mendoakan aku senang banak..harap2 camtu la hendaknyee..ngeee..jgn lupe doakan jgk aku slim thn depan..kahhhh

    ReplyDelete
  3. tahniah paeh..ko telah berjaya mengembangkan badan2 ,otot2 ko..tahniah..ahaksssss...

    ReplyDelete
  4. sya - ye..mekasih for ur wish tu sya...thn depan sile tahniah kat aku balik krn berjaya mengecilkan otot2 ku semule..kahhh..harapann..ngeeee

    ReplyDelete