Wednesday, October 14, 2009

Raya Minggu ke 3

Minggu ke 3 raye masih lagi penuh dgn jemputan..seronokkan dapat pegi open house..ehehehe..weekdays pon aku dapat jemputan tau..nasib baik dekat dgn umah..so balik keje boleh terus pegi n lepas la dinner kami..ekekeke...hari selase dapat jemputan dr Huda..tp kan ntah mcmane aku boleh terlupe gile nak kuarkan kamera kat umah ko..huhuhuh...lupe jgk nak snap masakan ko yg marveles itew..huda masakkan kami yg hadir dgn nasi putih berlaukkan ayam masak lemak cili padi, sambal cili padi, sayur sawi..tp yg paling marveles ialah ayam goreng laa..ekekkee..leh x?? tq ye huda kerane menjemput kami mkn mlm n sorry kerane xdek publisiti murahan utk ko..kahhhh...

Hari Jumaat tu plak jemputan ke umah Zurah, juga rakan sekolah ku dulu..lepas skali lagi dinner kami..ngee...amatla ramai umah ko zurah...menu ko pon sgt marveles iaitu nasi lemak, nasi impit dan rendang daging serta sambal kerang..ade jgk hasil tangan beliau iaitu bread pudding with vanilla sauce..ngeee..kat umah zurah ni la kitorg berposing sakan..ngeee..saksikanla yer..






aku kasi can korg ber3 posing dulu..ekekee
Zurah, Yam n Huda



kami ber4..airiel pon sebok jgk nak dok depan kamera..





Airiel n Aqil..yg gegirl ni anak jiran umah zurah..x tau name die sape..


anak zurah yg sedap tido dlm aircond..
dahsat ko zurah..letak anak ko dlm aircond dgn berseluar pendek..
sungguh sejuk kaki die ko tau..sian usop...


Megat Samsul Yusof yg sedap tido..


Ini rakan office mereka..salina kan name ko? lupe dah aku..ekeke
die pon peknen jgk..jadik die ambik aura perot beso aku skit..
tp die nak boy aku nak girl..camne tuh?? ngeeee

tetibe Auntie Zurah kasi Airiel hadiah sempena last 2nd Birthday lakk..
Tq Auntie Zurah for this Polo Pinkyy...



Ini pon sempena 2nd Birthday Airiel..
kakak amy kasik..jugak pinky...
Thanks Mak Long for this Pinky Peter Rabbit...

7 comments:

  1. gambar daku di entry lepas sgt horror....
    gosh rumah koaijah memang best sebab ade burung dah macam zoo. sib baik takde charge masuk umah.... wahahha....

    ReplyDelete
  2. bday airiel kali ni bnyk dpt bj pinky .. emm ke tema thun ni kut..

    ReplyDelete
  3. yaya - mane de horror la cute pe..ekekee...heh semenjak bile dapat nick name aku ni..mesti diorg yg ajo kan..muahahaha...

    k zura - tuh la smg adik airiel pinky la yg kuar..ekekeee

    ReplyDelete
  4. wah..cantik2 la baju airiel..i like..makin hansome la anak aku sorang tu...

    ReplyDelete
  5. sya - cantik erk sya? blom aku sarungkan kat airiel lagi sbb pinky kan..tunggula kalau ade majlis kawin nnt..ehehe

    ReplyDelete
  6. raya je la keje korang ekk.. airiel byk baju pinky2 blh jadik metrosexual boy..huhu~~~ ooo...huda ko wat makan2 xpanggil aku pon ekk. hukhuk...

    ReplyDelete
  7. fiza - raye kan sebulan kan? jadik harus la beraye sakan..kahhh...airiel x banyak sgt baju pinky pza..tp x tau nape raye ni ramai btol kasi baju pinky utk die..ehehee..kitorg pegi umah huda tu last2 minute je fza..

    ReplyDelete