Friday, October 23, 2009

Airiel yg hover!!!

Sebenarnye aku bagi Airiel naik benda alah ni mase last day keje sblm raye ari tu iaitu 2 hari sblm raye..pas balik keje terus ke umah mil sbb die ajak berbuke..then pas buke gi Tesco Extra Cheras beli barang2 sikit utk pas kat mil utk dibawa balik ke segamat nak kasi pada 2 buah keluarge yg agak susah utk menyambut hari raye...pas je beli barang tu aku balik ber2 je dgn Airiel sbb husbandku nak pegi bersuke ria dgn kawan2 die..ceh...sesi luah perasaan lak...x abis lagi cite pasal raye ye...ngee...

Bende ni 1st time Airiel naik sbb sblm ni aku nak naikkan papa die banyak songeh..takot jatoh la ape la..tp bile naik rilek je Airiel..die lak yg hover hangguk kepale lebih dr kude tu...kahhhh...saksikan lah Airiel Fareezqy yg hoverrr!!...ngeeee






video
Nenek yg sebok kejar Airiel...bleh gitew?? ngeeee

5 comments:

  1. wakakakakakaka..giler kentang la lawak2
    mcm2 la anak teruna ko ni faiz

    ReplyDelete
  2. WAKAKAKAKAK..ADEHH TAK HENGAT HANGGUK!

    ReplyDelete
  3. el - tuhla..anak terune ku ini mmg pandai wat lawakk...like father like son...ekeekekee

    kak su - tuhlaa...die yg over menganggok mengalahkan kude yg die naik..

    ReplyDelete
  4. menantu akuuuuuuuuuuuuu...dina pun ade naik ni dulu..kuda jugak ..tapi aku nak pegang..dia x kasi ko!!dia marah nyer aku ngan zul..kahh...x hengat nyer airiel..mcm naik kuda betul2 lak..angguk..angguk..geleng..geleng..haaha

    ReplyDelete
  5. sya - th la menantu skandal ko tu sya..over semacam..kahhh..dina lagi advance yer..x kasi org pegang..ekekeke...

    ReplyDelete