Thursday, September 17, 2009

SELAMAT HARI RAYA!!



Sempena Hari Raya Aidilfitri 2009 yg mulia tahun ini saye mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin kepade semua pengunjung blog daku...serta smue bloggers di list ku specially my sweet followers...rakan2 Mommies.Com, rakan2 selesbo, rakan2 banting, rakan2 seperjuangan..smue laa yer..kad raye di atas daku tujukan khas dan istimewa buat anda smue..smg lebaran kali ini lebih bermakna kepade kite smue serta smg bahagia di samping keluarga tercinta...juga berhati2 bile memandu semasa balik kampung yer...kpd yg jauh di mate dekat di hati smg tabah hendaknye okeh...jgn sedey2 k...ngeeee



Di bawah ialah himpunan kad raya dari kawan2 bloggers...thank u fwens....






Dari Ira Mama Shaqeer



kad raye di alam maye ade di alam nyata pon ade k..ehehehe
tp ape kes ko tulis aku Datin lak nih? coverline konon2 nak send kat datin ke? kahhhh
smg masin tulisan mu itew..ngeeee
anyway thanks kak zura krn sudi mengepos kad raye kpd datin ini..uhuukkkk



Dari Yam Mummy Akasyah


Dari Alyn Mummy Terangkat




Dari Eda Mama Aina, Australia..jauh di mate dekat di hati k..




Dari Zie Brunei..besenku yg juga jauh di mate dekat di hati..ehehe




Dari Kak Fiza, Mama Boy, Baby n Mierza




Dari Kak Ira Mama Alia n Adam





Dari Tinie, Ibu Fatin


Dari Kak Ai jelitawanis tokey tudung..ngeee







Dari Suely mama Qimie



Di Kesempatan ini juga aku jawab tag persiapan raya dari Eda Melben yg jauh dimate dekat dihati..ngeee...thanks kerane mengetagku..ehehe



Baju Raya
smue beli yg dah siap punye..airiel dgn papa die sedondon..ibu ala2 sedondon la gitew..
Ari tu dah dapat yg mmg sedondon gile tp apekandaye saiz s je tinggal..
ade saiz l tp dah kene booking..huhuhuhh
Tp sampin papa die lom jahit lg coz beli yg lom jahit punye.. (murah skit..ngee)
Airiel nye seluar pon labuh, nak jahit skit x terbuat lg..huhuh



Kasut Raya
kasut raye aku alakadar je pakai je patricia yg beli kat ayien tu je yg aku selesa..ekeke
En. Azmi lak mcm2 kasut crocs die borong dr tokey yg same..
Airiel crocs juge beli di klcc



Family
ntahle..x tertanye lak aku walau dok 1 umah..
Kahh..leh x cam gitew..



Ibu Ayah
ntah la ye aku pon x tau la ibu dan ayah ku pakai kaler ape thn ni..
X tanye lak aku..surprise k..tunggu je di pagi raye..ngeeee



Mertua
lagikla aku x tau..kahh..tunggu laa raye nnt baru dapat tgkk…


Kuih Raya
mcm spt thn2 yg sudah..kuih2 tunjuk je la aku ni..
Nak baking ape kejadahnye..balik keje penat..
Weekend lak sebok laki aku ajak ke sane ke mari..huuhhh



Rumah Baru
rumah baru?? Ngee…bilik baru dgn cadar baru ade la..kaaaaahh..lom ade rezeki lg..
1 hari nnt Insya Allah..korg doakan yer..ngeh ngehh


Langsir Baru
langsir lame jerk..ngeee


Duit Raya
ade di sediakan..sampul duit raye yg aku excited pilih..ngeee


BONUS
ade...seperti thn lepas..+ duit raye n hamper lagik..mekasih boss..nngeeee


BALIK KG
Thn ni aku raye di banting..raye ke 2 baru balik segamat…



SKRG AKU NAK TAG :-
sesape je la yg nak buat utk critekan pasal sambutan hari raye die k...

9 comments:

  1. slamat hari raya aidilfitri buat ko paeh..maaf zahir batin...harap2 lebih bermakna raya tahun ni eh..dgn bb dlm pewot tu.mesti ko mkn x hengat dunia.kahhh

    ReplyDelete
  2. sya - selamat hari raye utk ko jgk sya..sesame la kite maaf zahir dan batin di atas keterlebihan berkate2 dan terabe yer..kahhh...haishh..jgn ckp pasal makan..aku kalau mkn mmg cam gitu..tp skrg harus aku ingat donia nnt susah nak slim n gedik balik..muahahhaaa

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya
    maaf zahir batin
    tuk faiz sekeluarga
    faiz..mkn tu igt2 ye..hehehehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya faiza & family!!
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  5. el - selamat hari raye maaf zahir batin utk ko jgk ell..apesal smue org mengingatkan aku pasal makan nih? huhuuhh

    fiza - selamat hari raya, maaf zahir batin jgk utk awak n family..ngeee

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya maaf zahir dan batin semoga ceria slalu di hari yg mulia,take care,dan balik kg tu hati2 bwk kete..orait..ko jg mkn..jgn mkn rendang byk2 nt pitam lak..ehehehe..airil kalo nk duit raya dtg umh aunty k!!;P

    ~~salam lebaran~~
    aunty pajla

    ReplyDelete
  7. fazla - selamat hari raye utk ko jgk pazla..smg beraye sbg tunang org ni memeriahkan raye ko lagik..kahh relevankan ucapan aku tu? ngee...

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya faiz. maaf zahir batin...

    thn dpn baru dpt beraya dgn baby baru, hehehe

    ReplyDelete
  9. nas - selamat hari raya kepade ko jgk nas..maaf zahir batin jgk..aahh Insya Allah thn depan dapatla beraye dgn baby baru mcm ko thn ni..ehehe

    ReplyDelete