Thursday, September 3, 2009

Melawat babies lagik

Lawatan ni sebenanye dah lame dah...mereka ni adalah rakan2 sekolah aku iaitu Wahida yang selamat melahirkan baby gegirl ( i likeee) pada 24 May 2009 dgn berat 2.7kg...aku sgt suke baby gegirl..pinkyy..whinkkk..ngee....aku pegi dgn Yam (teman biase yg masih single yg aku jadikkan bibik) ekekekee....leh tlg jage airiel..seb baik airiel pon nak kat die..eheheehee..so jom tgk pic baby girl ni..name die Nur Izzah Badrina


Auntie Yam n Airiel..apesal Airiel muke camtu?
siap angkut giraffe die bwk pegi umah org..ihh Airiel ni...ngeee

Inilah Wahida n baby girlnye...pinkyy whinkyy..i likeee..ngeee


Airiel with Baby Izzah..


Nur Izzah Badrina


Us with baby girl..ambik aura..ngeee
Yang ni lak lawatan ke2..tetap pergi bersame Auntie Yam Airiel..ngee....Huda ni ialah rakan sekolah ku jugak..die melahirkan anak yg ke2 (aku ambik baton die la ni..ngee)..anak pertame die Muhammad Aqil Rifqi sebaye dgn Airiel Fareezqy (name pon beh kurangkan)...anak die yg ke2 ni pulak name die Muhammad Shauqi Lutfi...die lahir pada 27/7/2009 dgn berat 3.06kg..amat berbeza berat die dgn Abang Aqil die kerane dulu abg die lahir 3.9kg..ehehe...ape pon tahniah utk ko erk Huda..dah 2 dah hero ko..pas ni sure kurus tanpe diet melayan kerenah 2 anak teruna..eehehehe


Inilah Muhammad Shauqi Lutfi..
Airiel sgt bekenan dgn Shauqi ni sampai
memanjat baby coat die...ngeeee



Kerenah Airiel n Aqil...org suh posing elok2...
die posing cam gitew lak..siap tukar position lagik..
ape2 je la anak...eheheee


8 comments:

  1. semoga kau dpt bby gel pinky winky ok
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. alamak..nama wahida tu sama ngn nama kite la hehhehehehheheheh..semoga faizah dapat bby gurl..meh nak tiup2 skit fuh..fuh..

    ReplyDelete
  3. hahhahaha.. airiel praktis jumpa baby..nanti x terkejut ada adik depan mata

    ReplyDelete
  4. lately rajin tul masuk contest, good luck!

    ReplyDelete
  5. wahida - haah same lak dgn name awak..ehehee..mekasih doakan gegirl..eheh ..nak tiup tang mane? kahhh

    kak ila - haah kene praktis slalu airiel ni kalau x memberontak nnt..ekekee

    yaya - nak bb gegirl kene rajin perasan skitt..kaaaaahhh..tq dear!!

    ReplyDelete
  6. Budak2 zaman sekarang mmg posing camtu..hikhik

    ReplyDelete
  7. fiza - tuhlaa telebih bijakk..pening pale ibu2 die..ekekeke

    ReplyDelete