Tuesday, September 1, 2009

Airiel yg lawakssss

Ini adalah kisah Airiel anakku sebelom kami berangkat ke Segamat last weekend...tgh aku sebok packing barang die lak sebok nak tunjuk sesuatu kat aku..sambil panggil abuu abu...(panggilan aku dr die..ibu)...cissssssss kauu airiell..kahhh..berdekah2 aku gelak..camne la ko punye idea nak wat lawak camni rupe..hadeii.....tgk la tu..die masukkan 2 bijik bola kat baju die mcm ade t***k...sambil pakai spek..hadoii...anakku..wat lawak camni boleh..kalau btol2 aku lempang ko nanti airiel..kaaaaaaaaaaahhhh...


ade gaye x saye kawan2??
series je muke die wat lawakkan?? huhuhuhh

tgk bola dlm baju die...bola tu soft ball yg papa die belikan
mlm sebelumnye di 7 eleven..mane tah die dapat idea nak wat camtu?
Airiel: janganla ibuu..maluuu laa...huuhuhhh

11 comments:

  1. kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ish2 ko aireil giler kentang pya lawakkkkk lucah taw..sapelah ngajo kamoooo

    haaaaaaaaaaaa auntie taw..ni sure gara2 tgk video pussycat dollss tgk tetek2 budak2 tu haaa ya allah aireill...kahhhhhhhhhhhh

    jgn besor nti gila tetek org sudah..berdekah3

    ReplyDelete
  2. wakakakakakakakakakak...ko jgn airel. klu dah burung murai tu,jaga je burung tu. ko jgn..alya cari lain kangg..wakakakakakakak

    ReplyDelete
  3. notty airiel ni eh...hahahaha..ni mesti bapak yg ajar...wakakakakakaka

    ReplyDelete
  4. ell - agaknye la kot die terpengaruh dgn pussy cat dolls..kahhhh...simpang wehh gile tetek org..gile tetek bini sendiri xpe..kahhh

    k fiza - menantu sape jgn tanye..kahhh

    kak su - bebird die tetap di jage..kahhhh..

    eda - mmg notty..mcm2 idea die dapat skrg..ekeke

    ReplyDelete
  5. KAHHHH airiel ..
    aduyaii ni tgk sapa wat ni hah ..

    cm akil , dia masukk an bola dlm baju tunjuk cm org ngndung.. adehhh pengsan haku

    ReplyDelete
  6. kak zura - tuhla x tau dr mane die tgk..kalau wat org peknen tu sopan skit ni ade ke wat camtu..kahhh..anakku..

    ReplyDelete
  7. ayo....ayo.... sape ngajar tu????
    tapi lawak giler...

    ReplyDelete
  8. yaya - x tau la sape tah ajar die dan dari mane die blajo mmg x tau..ekekee...mmg lawak..tp dlm hati ade risau jgk..ngeee

    ReplyDelete
  9. ape kes dak enchem ni???nak ade tetek lak..kecik2 xpe yer..dah beso esok..aunty kerat tote tu nanti..ahaksss

    ReplyDelete
  10. sya - tu la tah ape kes tah boypren dina ni..kahhh...almaklumla suke sgt tgk pussy cat dolls cam ni la jadiknyee...muahahaaa..jgn ko yg kerat nnt aku yg kerat dulu..kaaaaaahhh

    ReplyDelete