Monday, September 14, 2009

2nd shoping

Kejadian membuang duit ini ialah sebenarnye berlaku pada Sabtu minggu lepas..sehari sblm sebedey aku yg ke 26 tu...ngeh ngeh...ini ialah kali ke 2 aktiviti membuang duit..kali pertama kami ke PKNS Shah Alam utk membeli baju melayu dan baju kurung..cite skit pd aktiviti sabtu lepas ialah tujuan pertame kami ialah menuju ke umah tokey crocs, tokey baju baby dan terkini ialah tokey baju polo ralph lauren n hackett iaitu Ayien...ngeh ngehh...sampai2 je umah die Masya Allah ramainye org..dah mcm kedai dah...ekekeke...siap ade customer pakai Alphard okeh..aku ingatkan si Alyn yg bwk Alphard..sbb die tunggu aku sampai jap walaupon dah habis besoping kat umah Ayien tu...ekekee...tujuan aku suh ko tunggu Alyn ialah sbb suh jage Airiel jap..kahhhh...tp oleh kami laki bini begitu lame besoping di tingkat atas umah Ayien...tetibe Airiel wat suare sedey panggil aku n husband kat tangga...Abuuu...Papaaa..sungguh sedih sorenyee..rupenyeeee Auntie Alyn die dah meninggalkan Airiel terkontang kanting di bawah..kahhh..die nak ikut balik menurut kate maid Ayien Ema...kahhh...x lame kemudian kami pon habis soping kat situ setelah smue org beredar..tp mase kitorg nak balik pon ade lagi org datang tau..mmg x henti2 org dtg umah Ayien ni..mmg banyak rezeki ko Ayien di kale bln pose n nak raye ni...ekekekee...peh tu leh lak si Ayien ni bungkus kan aku baju peknenn...sebeban lak tu..maluuu i tauu Ayien..ekekekee




Tadaa....inilah hasilnye setelah berlame lame di umah Ayien



Ini juge....pemberian maternity clothing dr Ayien...
tenkiu bangat ye Ayien..banyak sungguh..huhuhhh
Alyn dah cop tau ayien utk die peknen nanti..ekekekee



Setelah pegi umah Ayien...singgah umah mil jap utk memberi lauk pauk utk dimasak...ikan, udang dan ketam kami beli sblm otw tadi...tp pas je la sb pastu kami nak pegi ke KLCC lak utk aktiviti seterusnyee..kahh...nota bijik: sile jangan jadik menantu mcm aku yer....kahhh kahhh...
tapi yg sedeynyekan mase kat klcc ni aku x beli apape langsung utk diri aku...yg banyak soping ialah hubby ku..xpelaa bagik can..lgpon mase tu aku agak tiada mood n kepenatan...tp puas ati jgk sbb dapat jeans n kasut raye Airiell..ngeeee



jeans from Airiel from Poney...
dapat la 2 paket sampul raye dari Poney





Baju Timberland hubby..
aku yg pilihkan..sgt berkenan dgn kaler ni..
sesuaila dgn kulit hubby ku itew kan..ekekekee




CK Jeans n Armani Exchange Wallet utk En. Azmi jgk..huuhhhuu





kasut raye Airiel..Crocs...
sebenanye aku nak kaler merah tp husband ku itew...huhuhh
sampai aku teringat2 kaler merah tu sehingge skrg..mmg sangat cantikk..
Ini adalah design terbaru..name die Rally ape tah...
Beli kasut ni dapat diskaun RM30 sbb dapat voucher RM30 selepas beli CK Jeans hubby



Toys for Airiel....sebenanye aku beli toys yg On -U-Mind tu jerk...
sbb Airel sgt suke mainan tu mase aku gi klinik ari tu..
yg selebihnye papa die yg beriye...huhuuhh



Time to build up!!!

11 comments:

  1. perghhhhhh meroyan kowang anak banak bersoping

    ReplyDelete
  2. kak su - bapak dgn anak yg sakan kak su...ekekeee

    kak ila - mmg meroyan aku tgk sbb barang aku xdek langsungg..huhuhh

    ReplyDelete
  3. oh awk dah habis zaman mabuk yeh... yaya takde mood pun nak shopping kang tak pasal2 dok usung plastik muntah dlm shopping compleks...

    ReplyDelete
  4. kalo lah anak pompuan nti
    ntah satu sopin mall ko belikan
    semuanya branded2..timberland..CK fuhyooooo

    ReplyDelete
  5. yaya - haah hampir dah habis cume sesekali tu ade la dtg tp x seterok cam dulu..ehehehe..alaa ciannye u..saba yer..sure xdek mood nak gi jalan kan?

    ReplyDelete
  6. el - eheheh ell..kalau ade rezeki baby girl aku nnt adela utk die..ekeke...idak le sampai 1 soping mall ingat aku kawin dgn jutawan ke..kahhh...cam ye yek je aku dapat bb girl..ngeee

    ReplyDelete
  7. wah sopping sakan mummy preggie nih..haha..

    ReplyDelete
  8. fiza - mummy yg preggie x soping pon..hwaa...tu bkn barang2 dakuu...itu hanye la barang2 airiel n papa die he...huhuhh

    ReplyDelete
  9. giler...aku nak masuk armani exchange pun segan..apatah nak membeli..malu la kawan dgn kamuuuu....hu3

    ReplyDelete
  10. eda - cehhhh ko edaa..aku lagikllaa segan masuk butik tetamuu cam ko tuu..kahhhhhhh...segan weyy org tu kasut raye brand tetamuu..ekekeeeee

    ReplyDelete