Thursday, August 13, 2009

Yes...I am...

hurm..ape nak ckp erk? ekeke..almaklum lame aku dok lemau nak ngadap blog akhirnye aku cam ala2 wat press conference la ni..kahh..x tau ape nak ckp..okla camni..setelah smue org bertanye kenape x update blog..inilah jawapan aku..skrg aku sgt lemah dan tidak berdaye kerane aku kemabukan...setelah aku ambik berkat ke atas gegirl smue org make aku harap kali ni aku dapatla gegirl k..korg doakan akula erk...jadik x tau ape nak ckp dah korg layan je la pic2 di bawah semase aku mengambil aura gegirl org..ngeeeeee...uhhuuukkkk....


Me with Aina Dora sblm pulang ke Aussie..
korg jgn marah erk..tetibe die ckp dgn mama die nak ni...
die tunjuk aku..ehehee...
utk info korg waktu aku peknen Airiel ade sorg anak
sedare husband (boy) pon sgt suke dgn aku..petande baik kan kan?? ngee


Me with Fira..makcik aku nye anak...


Me, Airiel n Safira Balqis

Me, Airiel n Jass (gegirl Ayien)


Me with Kak Irma..die tgh peknen gegirl tu..tu yg aku pelok kuat tu..kahhh


Me, Airiel n Izzah (baby gegirl Wahida school mate aku)
Ini lak test yg dibeli di Guardian..aku beli yg 1 paket tp dlm die ade 2 tu...x tau knp aku nak test..mungkin krn saraan kawan2 suh aku test specially syafawati tu..die kate badan aku naik bagaikan dipam pam..ngeh ngeh...jadik better cek kot2 ade isi..ehehee..mmg aku dah stop ambik pil perancang selame dlm 2 3 bln tp aku teruskan dgn slimming pil..ingatkan x leh lekat tp lekat jgk..Alhamdulilah..ehee..tp hope x dek ape la kan..aku pon dah tanye dr die kate selalunye xdek ape masalaah..jgn terlalu risau yg penting jage kesihatan..ngee...aku test ni hari Ahad..yg positive tu mmg pagi tu aku rase lain mcm..aku rase cam aku loye tp lapar sgt nak mkn..tu yg membuatkan aku testing..ehehee..tp berbaloikan beli 2 1 negativ 1 positif..ehehee...


2 weeks test before positive...


Taraaaaaaaa...
2 weeks test after the above..ngeee..tekejut hakuu..
Lepas ni leh la aku melaram beli baju2 di bawah kan kan?? syoknyeeee...harapan laa aku nih..ekekee...tp wat info korang smue aku sgt mabukkk skrg ini sehinggekan aku menghadapi low blood pressure dan dr suh drip..tp aku x moo...takott..mcm kene induce lak..ekkeeke..ntahpape tah alasann..tp xpe..smg okla..tp dah masok 12 months kemabukan aku semakin menjadik2...huhuh..mungkin nak berakhir kot tu yg die terok skit..smg mcm tu la kan..ngee...itu saje la bebelan aku kali ni...byeee




5 comments:

  1. amboi ko siap ambik aura yek .. entah2 dpt geng airiel lg .. cmner tu .. dh plak siap beli bj pinky dh

    ReplyDelete
  2. walau pun aku dah berjuta kali ckp tahniah kat ko di atas KEBUYONGAN ko ni...kali ni aku nak ckp gak TAHNIAHHHHHHHHHHHH..hehehe..sonok nye dgr kawan2 dah peknen..tapi aku......huhuhuhuh..nanti2 la kite cite..kahhhh...

    paeh..mmg betul..2 bulan lepas..mmg badan ko sgt berbeza yerk..kalau badan naik sbb gemok..x mungkin..gemok lemak naik dgn gemok ade isi yerk..harap maklum..kahhhh..aku ni kan pandai menilik org..jgn smp time aku peknen nanti..aku sendiri x sedor..hahaha..
    selamat menempuhi hari2 yg sukar dek penangan morning sickness..ala..kejap je tu..take care dude...

    ReplyDelete
  3. AKU DOAKAN KEPINKNAN UTK KAU YE SOY...muahhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. wahhhh
    aku terkujat betol
    alhamdulilah paiz...ko peknen eh

    sgt2 gumbira dgr ini bite
    huhuhu

    lg terkujat tgk
    bju pinkyyyyy
    wahhhhhhh dh tau ke gender bb
    amat2 seronok sekali
    pttlah gmbo2 ko yg agak2 melemak tu
    rupanya lemak ada bb..kahhhhhhh berdekah3
    aku doakan ko kali ni dpt gegel ye
    take care ok

    ReplyDelete
  5. wei paeh,aku doakan ko b'jaye capai cite2 nak dpt gegirl pinky ko tuh eh..ekekekke..chayok bebeh!!

    ReplyDelete