Tuesday, August 18, 2009

Hari Anak dan Bapa dapat hadiah

Balik dr tt sampai umah dlm pkl 2 lebih..aku lalu mex jerk terus menerus sampai ke umah..ngee...nasib la airiel tido jadik aku drive dgn jayanyee..penat mmg x yah ckp la..huhuhuh...sampai2 je terus angkat Airiel masuk bilik bukak aircond n kipas dgn harapan supaye die tido lame skit sbb die sure amat penat sbb td kat tt tak dok diam..tp baru je aku letak die pastu aku turun bawah kuarkan barang, naik2 je aku tgk die dah xdek atas katil..merayap la tuu..mengemas umah keje die..cehhh skali aku tgk die iyakk rupenye..hurmm..patotla x meneruskan tido..terus aku mandikan skali..bagus jgk..kot2 ade virus hinggap terus pegi lepas mandi..ekekeke...sambil tunggu husband ku balik utk same2 menikmati nasi ayam aku layan kuih muih yg aku bawak balik td...puas aku mkn roti jala n kipap sedapp..yummyy..gath nnt bawak lagik erk kak ila n kak aiza..ngeeeee


bekalan yg dibawa...terliur dah aku tgk..ngee
Ini lak citer pasal hadiah..bkn saje Airiel kutip hadiah..bapak die pon kutip hadiah..ekekee..
al maklum kat ofis die ade gath together staff so ade la acare2 gedik menggedik die kan...banyak jgk hadiah yg die dapat..jadik same2 la Airiel n Papa bukak hadiahh...


Airiel bersame hadiah2 yg kawan2 bagi


from Kakak n Nuha - doters to Kak Wil



From Dina - Doter to Syafa



From Izz - Son to Kak Ila


ini x tau dr sape..baju garfield sepasang n stationery...
tp kat baju tu ade tulis odie..dari ko ke ell?? ngee


ini pon x tau dari sape..tp aku suke pic
airiel yg ko curik tu...aku fremkan lagik..eeheh


ini lak dari Adam...son to Yaya


From Aqila n Aqil - doter n son to Yies


From Ely Bam Bam Opet - Doter to kak ai
cute je mcm ko jgk ely..eheh


ini pon x tau dari sape..xdek name


Airiel bersame hadiah dr Adam setelah dibesarkan..ehehe..
bende ni x leh tegak jadik die duduk atas tu..hadei anakku..


papa lak bukak hadiah die..


lawokan vase ni...


mark staff get together day


smue hadiah yg papa dapat..okla tu..ngeeee




hadiah yg paling beshhh....rm300 spa tuhhh...hhuhuhuh



Anyway thank you so muchh kepade smue yg hadir dan memberi hadiah pd Airiel Fareezqy yg akan berusia 2 tahun pada 27/08/2009 nih...kpd yg blom memberi hadiah tu masih ade mase..kahhhhh..xdekla gurau jerk..ehehe...

8 comments:

  1. wah..byk nyer airiel nyer adiah...bapak pun dpt byk hadiah ha..sonok tul...hari mengumpul adiah..hehehe..

    ReplyDelete
  2. wah, airylll gembira kamu dengan hadiah yg banyak.... anyway dah beshar si airyll neh. wei faizah asal anak ko ni putih sgtttt... geram aku!

    ReplyDelete
  3. sya - tuh la bapak dgn anak dapat hadiah banyak hari yg same lak..ekekeke

    yaya - ehehe tuhla yaya..thanks ye kasi hadiah kat airiel..die sgt suke dgn rimau beso tu..eheheh...anakku putih tu sbb die terkenan omputih n cine..kahhhh..dulu mase peknen die x leh mkn nasi nk mkn western jerk..pastu kenan cine lak ade x suke dgn sorg lady boss ni..tu yg dapat kenan skit tu..kahhhhh

    ReplyDelete
  4. epi beday to airiel..cpt jer da beso yer kamoo!nak dpt adik da pon..ehehehhe..
    aunty doakan airiel dpt adik gegurl yer!ekekkee

    ReplyDelete
  5. ahahah.yg takde name satu tu .. dari danny .kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lupo den nk tulis.

    ReplyDelete
  6. fiza - mekasih auntie fiza..ehehe..airiel pon mmg suke baby gegirl..ngeee

    nik - yg mane 1 nik? yg mainan kete speedy raceway tu erk?

    ReplyDelete
  7. Sronok dia dpt hadiah...! (x tau tu statement utk bapak ke, anak..ekekekeke)

    Malunye aku kau tayang hadiah tu. hihihi..

    ReplyDelete
  8. kak ai - statement utk anak dan bapak..ekekee
    ala kak ai malu ape bende..cute gile toy tu..tekeedek2 airiel kejo..ekekee

    ReplyDelete