Tuesday, August 18, 2009

Geng August sambut 2nd birthday

Date: 16 August 2009
Day: Sunday
Time : 9.30am onwards
Venue: Tasik Titiwangsa, KL
Activity: Celebrate August 2nd birthday kids
Airell Hazieq - 02/08/2009
Ahmad Izz Hayder - 06/08/2009
Airiel Fareezqy - 27/08/2009

16/8/2009 yg lalu 3 org geng August yg lahir pd thn 2007 celebrate birthday same2 di tasik ttwangsa...sambutan mmg meriah dan aku amat penat sbb kene kejar airiel yg suke sgt main jauh jauh..hadeii...lemau hingge ke hari ini x habis lagi letihnye..huhuh..almaklumla mase tu aku jadik ibu tinggal sbb husband ku ade staff gathering kat ofis die...make aku ber2 dgn airiel menggamblekan diri pegi ambik nasi ayam dgn soya di sungai besi pastu kak su tunggu aku kat shell..thanks kak su kerane sudi menunggu aku yg lewat hampir 1 jam ini...ngehh ngehh..sampai2 je yies dan alyn asst ku sudah menunggu di parking..time kasih jgk aku ucapkan kerane sudi menjadik asst aku pd hari tu..ye la almaklum korg kan single..ekekeke....lagik ape nak ckp erk..x tau nak ckp ape..tp mmg meriahh dgn makanan...siap tapau menapau lagik..makanan pon mmg marveles smuenye..roti jala kak aiza n kipap k ila aku amat menyukainye siap tapau lagik..ekeke..thanks jgk kepade smue yg sudi hadir n yg kasi airiel hadiah..to yaya jgk thanks kerane sudi dtg walaupon agak terlewat...kitorg dah bersurai baru die sampai..ape yg dapat kasi kat die ialah nasi ayam dgn goodies jela..sorry erk yaya..soya n kek x dapat ko merasenye..ehehe..next time k..hurm..ape lagik erk...layan gambo je la k..ngeee



aku yg baru sampai...
thanks to sya for this snap....i likeee...ngeee




thanks to yies kerane sudi membeli dan membawakan
aku kek ni...dgn erti kate lain mengurangkan beban aku..kahhhh
mmg marveles kek ni..taste ko mmg dahsyat...ekekeke


kek Airell Hazieq


kek pujaan hati Airiel..kek Izz Hayder...

the makanans yg sgt marveless..
kipap sedap n bihun black pepper k ila
roti jala yg aku x henti2 mkn..n kek warne warni..ngee

nasi ayam aku yg laris..kahhh
air soya cik chah yg juge laris..serta air mineral jgk laris..



air sirap lemon tu kesukaan aku..
aku asik minum air tu je..ekeke


Airiel Fareezqy goodies beg



Airiel n Danish...1st time jumpe dah main sesame..
good boy..ngeeee

Akhirnye aku jumpe ko jugak elly yg ting tong...ngee
Elly n anak dare nye Arwen..mai jauh dr penang ni...

kek yg telah siap sedia utk dipotong oleh 3 sekawan


asst gigih menyusun kek utk anak2..ngeee






Airiel x sabo dah..huhuhh


dok bersile ye airiel..eekkeke





Izz, Airiel dan Airell bersiap sedia utk diraikan..




yeahh...dah potongg...ngeee



Alya...antara gerfren bermini skirt yg menemani airiel
memotong kek..ngee...dina x leh teman sbb die fobia..eekeke



Airiel: ihh cantiknye kek izz...ade thomas n fren..
apesal aku nye kek xdek katon erk..ngeeee


Me with Elly...fly away from penang..ngeee
sampai jgk hajat aku nk jumpe ko yg ting tong tu..kahh
puas ati aku dapat pegang arwen..ambik aura anak dare ko..ekeke

Syafa gothics n Ell n Arwen
ape yg ko shhhh kan tu ell?
ko nak jadik sofea ke? nasib die x dtg...ekekee

Asst aku yg gigih memasukkan gule2 n sumi
ke dlm goodies beg...ngeee


Airiel mtk tlg bukakkan sumi lak..kahhhh..
tau2 je airiel ko asst aku yies..ekekeke


Me with Kak Yatie...kitorg same2 preggy...ngeeee
smg kite same2 dapat gegirl erk kak tie..ehehe


3 cute kids..Airiel, Alya n Rais
3 org budak yg x leh dok diam..huhuhuh

cubaan Rais menerjunkan diri..kahhh

Ely yg behave...mkn diam2 sampai kenyang...


Airiel n mummy Aellyn


geng ogos...Airell, Airiel n Izz


kene dgn tema partykan?
sorg pegang belon, sorg pegang air sorg lagi pegang coklat rocky..ngeee


Me n Syafa...so sweet pic ni..
pic ni pon aku cilok dr ko sya..
pic ko n aku dlm kamera aku x lawo la..ngee
len kali gath ko snap pic aku banyak2 pakai kamera ko erk..kahhh

Dina cekci...

Airiel: meh dina salam tangan abang..dah nak balik dah ni..
kahhhhh


Airiel: Bye Dina..nnt kite jumpe lagi erk..
Dina: Bye abang..gonna miss u...
kahhhh x leh blahh

saat2 akhir sblm pulang...
Adam menyerahkan hadiah..thanks Adam...


Me n Yaya....
segannye gambo kat sebelah org vogue..huhuhuh
daku mase ni dah lemau dah bepeluh2 n dah comot..ekekeke
sorry la ye yaya..ngeeee
anyway thanks for coming n present for Airiel k...


Airiel masok kete terus je lelapp....
letih sgt la tu...cian anak ibuu..huhuhh

Kami yg keletihann



Birthday Song!!!


5 comments:

  1. happy bezday to airiel...moga jadik anak yang soleh...n budak yang pndai...

    ReplyDelete
  2. paeh..xde la buruk sgt eh gambo2 kat camera sony ko ni..kahhhh..sonok budak2 tu kan..dpt di raikan mcm ni..huhuh..la..kawan ko tu dtg semata2 nak anta adiah eh..sabo je la..nape x joint ari tu..cian dia..huhuh

    ReplyDelete
  3. weiiiiiiiiiii...nape gambo aku semua cam huru hara je....takde yg comey pung..kahhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  4. wahida - tenkiu...

    sya - mmgla x burok sbb aku pilih yg comey2 jek...pic aku dgn ko yg burok dlm kamera aku tu yg aku cilok pic ko..ekekee..die nak join jgk sya tp apekandaye kite dah nak berangkat pulang..ehehe

    kak su - ala ciannye ko..nnt aku belanje sepotong kek macadamia tu erk...di 1 hari nnt...ekeke

    yies - ko mmg huru hare mase tu sbg asst aku..cian ko..sorry lupe lak nak ambik pic dgn ko secare sopan..tp xpe itu menandekan ko seorg asst yg gigih dan berkaliber..kaahhhh

    ReplyDelete