Thursday, August 13, 2009

Farewell Eda + 2nd Birthday Elly n Mierza

Gath M.Com kali ni adelah bersempena farewell eda yg akan pulang ke Australia dan juga menyambut hari lahir yg ke 2 buat pasangan Elly n Mierza...aku dtg amat lambat sbb husbandku leh lak wat appointment pagi tu..ih sabar jeelaa...tp xpe aku menghadirkan diri dan dapat juga bertemu mesra specially dgn eda n aina sblm mereka berangkat pulang...huhuhh..sedey...next year ko balik n aku dah slim (ye ye jerk) kite pegi gedik menggedik lagi erk..kaahhh....buat Elly n Mierza smg menjadi anak yg baik dan bijak serta membesar dgn sihat k....tatapila pic2 di bawah..ngeee



Kami yg sebenanye bengang menunggu kepulangan



Paparazi yg sebok mengambil gambar kami..ekekee







apela en. azmi ni ambik gambar kitorg x nampak..
nun jauh di hujung..huhuhh



semangat papa papa razi..ekekee



Penjage stroller n baby..ngeee


from behind









Acara melompat para ibu2 dan anak2..kaahhhh



Airiel n girlfren Alya...
mase ni Alya baru pas kiss Airiel tau..ngeee


Airiel with Mummy Aellyn...


Yies n Aqil...aku baru je ambik baton die..ekeke


Aqil yg sht behave..dr aku sampai sehingge
balik x dgr langsung sore die nangis..


Aina, Izz, Mummy Ila n Babah Apies


ambik aura aina jap..ekeke

Airiel n Danny

Airiel, Danny, Aina n Izz

Airiel n Aina

Aku yg cube menyatukan mereka..kahhhh


Airiel with Papa
(Hasil cilokan dari en. konon k ila)

Me with Nik...1st time jumpe..
besarnye aku di sebelah ko..huuhh


kami beramai2 sblm pulangg


kak ai wat muke kesian lak..ekekee


dahh..mohhh balik dinaa..ekekeke


2 comments:

  1. kahhhhhhhh..gambo yg last tu nampak benor aku yg paksa dina balik kan.kan...kahhh.tapi dia patuh...ikut je bontot aku..ahakssss

    nota bijik :dah berzaman baru skrg ko nak update ye paeh??

    ReplyDelete
  2. sya - haah ko mmg suke pakse dina..kahhh..seb baik dina patuh..ekeke...tuh la almaklum mase tu tgh mabuk baru skrg dapat update..ngeee

    ReplyDelete