Thursday, July 2, 2009

Tag Permata Hati

TAG datang dari Kak Fiza Mama Boy, Baby n Mierza dan jugak Yaya Mama Adam...

Anda sudah mempunyai berapa org anak & nyatakan Girl Or Boy???
Sorang jerk..Boy…ngee…

Bila perancangan anda untuk menambah anak??
Sekarang pon boleh tapi xdek rezeki lagik..ngeee..

Nyatakan nama anak anda & apa makna nama anak anda dlm Islam??
Airiel (x tau aku tp aku suke name ni, pasti ade maknenye..ehehe)
Fareez (orang yg alim beriman)
Reezqy (punca rezeki)
-note: name anakku ialah Airiel Fareezqy

Siapakah yg memberikan nama anak anda??
Akulah..ehehe…en. somi memberikan kepercayaan 100% pada aku sepenuhnye…tapi mmg kitorg rancang kalau ade anak mesti didahului dgn huruf A iaitu name somiku Azmi dan name kedua dgn huruf F, name aku la Faizah..jadikla Airiel Fareezqy…

Dari mana tercetusnya idea memberikan nama anak anda??
Airiel tu sebab aku sgt suke dgn Ariel peterpen..ehehe..itu mmg konpem aku tarok di permulaan dan name Fareezqy tu ntahla dari mane tah aku dapat…tetibe terpacul di kepale otak..ehehe

Sekiranya anda dikurniakan seorg lagi cahaya mata...apakah nama yg akan anda beri...
Kalau boy again – Airiel (name ke2 blom dipkkan lagik sbb slame ni asik dok
pk name anak pompuan jerk..ekeke)
Kalau girl – Airies Fareeshqa…shedap x?? ehehe


Berapakah perancangan anak yg anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy???
2 jerk..x ramai..dapat sepasang jadikla..ngeee…


8. Bagi yg mempunyai anak lebih dari seorg...nyatakan jaraknya beza umur anak anda??
Aku anak x lebih dr sorang jadik x dapat berikan jawapan..ekekee


9. Untuk kelahiran anak anda yg akan datang..anda nak Girl @ Boy??
Of course I want Girll…………ngeeeeeee..mmg nak sangat2…ehehe



10. Apa ciri2 persamaan anda & anak anda??
persamaan erk? ntahla..80% ckp muke Airiel memang sebijik sejibik muke papa die
dan 20% pula ckp mcm aku..aku pon x tau tang mane yg mcm aku..tp perangai adela
skit2 dalam 50% mcm aku kot...contohnyee degil, kepale batu, suke manjee, suke bejalan ...eheh....yg pasti aku lom habis wat testimonial 100% lagik ape persamaan yg ade..




11. Upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger...
baikk….





Airiel waktu baby

inilah anakku..mak pon nak enterprem jgk..ekekeee


12. Nak Tag
-Nas
-Kak Su
-Kak Ila
- Syafa
-Kak Aizah

7 comments:

  1. Kak Aizah tu sape wei? kawan kau ke?

    ReplyDelete
  2. kak ai - eh takla..kak aizah tu musuh aku..kaaaaaaaahhhhh

    nas - jgn gelak..jawab tag ini hokehh..

    ReplyDelete
  3. k zura - sowie lupe namemu org yg paling rajin n pantas buat tag..sile la k zura buat tag ini jua utk mu..ehehe

    kak su - ni apehal ni smue x kenal name memasing..xdekla ksu tu kak susu tetekk..kaaaaaahhh..

    ReplyDelete
  4. i tag benda yg sama kat u, bagus lah dah buat

    ReplyDelete