Monday, July 6, 2009

Tag cepat dan pantas dari Nas

1. The rules of the game get posted at the beginning
2. Each player answers the questions about themselves
3. At the end of the post the player then tags 5 people andposts their names, then goes to their blogs and leaves a comment,letting them know they got tagged and to ask themto play and read your blog

Starting time
07/07/2009 – Tuesday – 9.35am

Name
Faizah

Shoe size
Tgk brand la…kadang2 6 kadang2 7

height
160cm

Where do you live
Banting, Selangor Darul Ehsan

Have you ever been on a plane
Tuhla x penah..teringin jgkk..huuhuhh..blom ade rezeki lagik..ngeeee

Swam in the ocean
Swam bodoh2 jejak kaki leh la..kahh..aku x reti swimming..

Fallen asleep at school
Penah kalau ciktu tu ajor sangat bosan tahap cipan..huhuhu

Broken someone’s heart
Selalu..mase jadik playgirl zaman2 skolah dulu..kahhhh

Fell off your chair
Hurm..penah ke? Ntahla x ingat..mungkin penah tp dah lame kot but not recently

Sat by the phone all night waiting for someone to call
Dulu la mase becinte..skrg tidak lagik..huhuuhh..

Saved e-mails
Saved email? Nak buat ape erk save email? Bio je la die dlm inbox tak yah save2..ekekeke

What is your room like
Mungkin dah kemas saat ini..maid aku la yg kemaskan..sbb mase aku nak pegi keje tadi airiel dah bangun nak ikut aku..ekekee..lagipon kalau x kemas sure suamiku akan membebell…

What’s right beside you
Tray aku, stationery, calendar dan juga bear n katak aku yg setia menemani aku di ofis ni..ehehe

What is the last thing you ate
Nasi goreng mak aku masak dgn sambal sardine jugak mak aku yg masak..ngee..

Ever had…Chicken pox
Penah..masee kecik2 dulu..x silap dalam darjan 2 or 3…

Sore throat
Kalau aku dah kene sore throat itu adelah tande2 nak selsema pastu demam…huhuhh..

Stitches
Jahitan selepas beranak ade la..kahhhh

Broken nose
Uiks..x penah lak..

Do you Believe in love at first sight
Boleh kot..skit2…

Like picnics
Sukee..aku mmg suke berjalan dah bersantai

The last person you danced with
Mak2 ayam mase kat rb garden..mmg dance sakan..kahhhh

Last made you smile
Senyum sendiri dlm kete sbb dengar drama sebabak kat era..kahhhh

You last yelled at
En somi ku..sbb bangunkan die pagi ni nak pegi keje..die mmg susah nak bangun pagi sbb mlm mlm suke no tido lambat..

Today did you…Talk to someone you like
Dah..dah ckp dgn airiel pagi tadi…cakap bubbyee…I love u…ehehee

Kissed anyone
Dah..kiss airiel sblm gi keje

Get sick
Blom lagik..tp mmg mcm x sedap badan ni..huhuuhh

Talk to an ex
X kuase..ekekee

Miss someone
Yeahh..i really miss my little boy Airiel Fareezqy…

Who do you really hate
Aku tgh benci dgn seseorg yg supply maid kat aku sbb maid tu dah lari dan
maid itu cube buat crite pasal aku..

Do you like your hand-writing
Bolehlahh..ehehee

Are your toe nails painted
Hah? Xdek laa..

Whose bed other than yours would you rather sleep in
Ntah..x penah try lagik katil org lain…tp kalau dah ngantok tu katil sape pon aku bantai je tido..ekekeke

What color shirt are you wearing now
Coklat ala2 kelabu..huh? camne tu? Ngee..

Are you a friendly person
Ntahla..tp ramai yg kate kalau tak kenal aku air muke aku ni sombong…sejauh mane kebenarannye x dapat dipastikan..ngeee…

Do you have any pets
Ya Allah..melambak kat umah tp bkn aku punye..somi ku punye..burung, ikan squireel, rabbit dah mcm zoo dah umah aku tu..huhuhuh

Do you sleep with the TV on
Haah…best woo tgh2 tgk tv mate ngantok..ehehehe

What are you doing right now
Tgh buat tag ni la..huuhuh

Can you handle the truth
See the situation first…

Are you closer to your mother or father
My mother laa..dari kecik kalau aku nak apape mesti ckp dgn mak dulu baru mak aku sampaikan kat bapak aku..ekekke..tp dah beso ni pandai2 la ckp sendiri..ehehe

Do you eat healthy
Mmg nak sgt eat healthy…tapi selera slalu nak bende2 yg mengggemokkan..huhuhh

Do you still have pictures of you & your ex
Dah kene buang dek en. Somi waktu bercinte dulu…ekekee

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to
Kalau bad day slalunye aku lebih suke bersendirian..

Are you loud or quiet most of the time
Ntah..ikut mood dan org sekeliling..ehehe

Are you confident
Not really kott..ekekee

5 of my bad habits
-x suke pakai seat belt bile memandu
-suke makan banyak2
-kalau ade duit x pk banyak, kalau nak sure beli jerk..sgt boross
-kalau aku x suke seseorg tu aku x kan pandang muke die langsungg
-malas buat keje2 rumah yg amat complicated..yg senang2 leh la..ekkek..
ngadekan?

5 people tag :
Kak Irma
Ell
Kak Wil
Teha Arab
Tinie

Akhirnyee..kpd 5 penama sila buat tag yg pantas ini dgn pantas k..ehehee
Inilah peneman setia ku di ofis...


5 comments:

  1. oit..ko same ngan aku la..
    x suke pakai seatbelt mase drive..kahhhhh
    aku ingat aku sorang je langgar peraturan
    jalan raya..ko pun samer..kahhh

    ReplyDelete
  2. sya - kahh ko pon same ke..mmg x selesa..tp kalau nampak polis or jpj terus aku sentap seat belt tu..eekekeke

    nasz - yer nas..tq tag me..ngee

    ReplyDelete
  3. wahhh pjg berjela ha TAG....... hihihih aku dulu pun selalau gak titun dalam kelas..

    ReplyDelete
  4. ciklinn - tuhla panjang nak kene jawab dgn pantas..ehehe...titun dlm kelas sbb cikgu tu boring..ngee..cikgu gak yg salah..ekeke

    ReplyDelete