Saturday, July 18, 2009

bercanda di rumah her kocok lak..

selepas puas berkarok melalak melompat menggedik di redbox ari jumaat tu make pd keessokan harinye iaitu hari sabtu kitorg pegi pulak ke rumah her kocok di sg besi utk meraikan hari jadik anaknye Airel Iskandar yg ke 2 thn serta majlis kenduri aqiqah..x larat nak cite korg saksikan je la k..


Her n Airel, Kak Zura n Akil n Eda ala2 paris hilton..ekeke



kak ai yg x larat..sakit perot ke ko? tp jualan tudung
secare langsung masihh berjalan jgk..ehehee..




Airiel dgn belon





Airiel with Izz..keciknyee la izz..comey jerkk


aku snap manggis tu sebenanye..ekeke



Percubaan Aelyn mencompletekan familynye..ngeee
Aelyn, ee n Airiel...kahhhh..perasan la ko alyn..ekekeke
ko cepat2 wat anak...



Airiel yg x abis2 memblow



cam kakak dgn adikkan? ehehe


Me & Airiel, Kak Ila n Izz n Alyn serta Sofea jgk

beriyerr...


Kakak sofea n kanggaroo..ehehe

Aelyn dan anak darenye..
skali lagi perasan..muahahaa

model tudung kak ai mlm tu..kahhh


sengsare muke ko eda..ekeke

haa dah siap dah leh posing..ekeeeke




Abang sofi..jeng jeng jengg..ngeeee


Mummy Sara dan anak darenye Sofea
merah makngah korg mlm tu..

alaa ayunye..bini sape la ni erk..kahhh

souvenir dari Eda fly away from Aussie..
thanks banget erk..ngeee


ituje la citernye..pic aku pon ade 1 je..x selera nak ambik gambo sbb badan amatla gomokss..huhuhuh...sedeyy...

Friday, July 17, 2009

Againnnnn n againnn!!!

again n again..skali lagik melalak di rb pavillion...pegi skali lagi atas permintaan ramaii..ekekeke...x tau nak citer ape..saksikan je la aksi2 ini...




kami yg baru sampai

cube teka kami di maner??





tangan sape la yg x sabar mencapai en. microphone tuhh...









artis import khas dari penang..


2 org bermata palsu..ekeke





me n syafawatie..





me n eda..ber2 lebih baikk..




geng lesbo sejatii..




sya buat muke bosan lak dgr kitorg nyanyi..




sya dgn lagu wajibnye hi hi bye bye





kak ai yg buat2 larat





kak ila de president




1st santapan syafa..spagethi tu nampak menyelerakan



tp hampehh...




sapela yg diet ni?




menu aku dan sara..beriye aku ambik spagethi tu banyak2..




ice lemon tea n coke




woi...bini sape yg gersang ni...kahhhh








me n sara..geng lesbo..kahhh





ini adalah peminat bunga citra lestari dari melben..



kagum aku tgk die nyanyi tanpa lirik di bawah..ekekkee




makanan diorg dah habis jadik nak sentap



en. microphone perase apple green lak..kahhh




eda skali lagik layan lagu bunge..





me with eda n sara




tunjuk montot power..




make over timee...




woi aku pon nak ambik gambar jgkk..hwaaaa




apa saja untukmuu....








melaram dgn jersie mummies.com




tokey bidadari




toncit bini sape la ni? ekekekee








fuiiyoooo




sampai mcm tu skali ambik feel koo...kahhhh









seorg lagi geng lesbo sejatii..kahhh




comey comey korg mase ni...ekeke




bini sape la ni erk??




owhhh bini pak jull...ekekekee




2nd menu sara




2nd menu aku...sangat sedap benda alah nii...





2nd round refill




Her kocokk




kahhh...sungguh evil kamera aku skodeng koo..




duet besen




yooo yooo..cak pongg cak pongg...kahhhhh





her dance TRIBUTE to MJ




















Semua di atas dah naik sheh sblm balik..kahhh
















model kotak merah




model lorong gelap




apela yg korg cube buat ni agaknye erk..kahhhh







pengorbanan seorg photog




model eskulator




yeahh bebehhh




eda yang ketinggalann




for sale..ekekee









dah sold out dah pon..kahhhhh





jersie mummies.com yg baru diterima