Thursday, June 4, 2009

Tag x buat maka x sayang..kahhhh

Tag ni datang dari Eda yg jauh di mate dekat di hati...tp x lame lagi dekat la di mate tu sbb die dah nak balik Malaysia...sampai termimpi mimpi aku koo..kite pegi redbox koke..ko siap order nasik lemak makanan feberet ko..kahhh...giloss

1. Bekas kekasih saya adalah
ramai wooo…x terlist aku..kahhh…

2. Saya sedang mendengar..
bos yg sdg membebel kepade aku yg sdg flu n sore throat..
membebel suh jage kesihatan..

3. Mungkin saya patut..
balik n tido je skrg ni..tp keje berlambak2 di meja sape nak buat erk??

4. Saya suka
gelagat anak teruna saye yg sorang tu..tp kadang2 geram jugak dibuatnye…

5.Sahabat2 saya
smuenye sport rim ehh sporting..ehehe

6. Saya tak paham..
dgn maid saye yg baru balik pagi ni..memule kate sebulan cuti sehari tp balik
hari ni nak balik umah balik hari ahad…huhuuhh…geram haku..

7.Saya kehilangan
baju esprit saye yg paling saye sayang…kaler itam..hilang di dlm rumah..
leh ke camtu? huhuh

8. Ramai yang berkata..
aku dah gemok..yerla..aku terime je seadenye k..kahhh

9. Cinta itu adalah..
indah dan mempesonakan…

10. Di suatu tempat, seseorang sedang..
mengintai aku dari jauh…budak ni buat keje ke main tenet?
Bos aku la tu..kah…slumber je laa..

11. xdek soalan no 11…terus lompat ke 12 ok..
aku sorg je yg perasan..muahaha..alertnye aku hari nih..kahhhh

12. Saya akan cube..
sedaye upaya utk menguruskan badan

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud..
forever, abadi

14. Telefon bimbit saya..
new..present from hubby sempena 3rd anniversary..ngeh ngeh..
hp lame airiel dah campak dr atas katil ke bawah katil..huhuhh

15. Bila saya terjaga
terus gosok baju hubbyku yg tercinte sbb hari ni die ade meeting
di kelana jaya..selalunye die sarung jins jerk..

16. Saya paling meluat
pompuan gedik n perasan lawo…hampeh jerk..huhuhh

17.Pesta/ Parti adalah
time to gedikkk..kaaaaaaahhh

18.Haiwan yg paling comel pernah saya temui
my pair squirrel..juga hadiah 3rd anniversary..ekeke

19 Peringkat umor yg paling menyerenokkan saya ialah..
belas belasan awal awal 20an la..sbb x gemok cam skrg nih..huhuh

20. Hari ini..
mcm biase aku kejer la ni kat opis la ni tgh curik tulang..muahaha

21.Malam ini saya akan..
tgk cite keliwonnnn…..

22. Esok pula saya akan..
kejerr kejer kejer..huhuhh..

23. Saya betul2 inginkan ...
kete vios kaler putih…hhuhu

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
hurmm…ntah..xdek rase pape pon..ekeke

25.Pusat membeli belah atau arked permainan..
shopping mall for ibu playground for airiel..ngeh ngeh

26.Makanan barat atau jepun..
dedue aku sukee..aku kan suke makan..huhuh

27.Bilik yg terang atau gelap..
x terang x gelap…cahaye romantic gitew..ehehe

28.Makanan segera adalah..
amat sesuai utk aku yg pemalas n pengumpul lemak ni..muahahaha

29.Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
bos..petronas ask some discount for this quotation..kahhhh..
tp bos x kasik 1 sen pon diskaun…

30.Siapa yg ingin anda tag..
Bloggers Friends dlm list blog aku nih..sile la erk..kalau sudi n rajin..

Us with squirrel

Binatang yg tercomel...geram..lelagik kalau die tgh mkn..
rase nak picit jerk..muahahaaa




5 comments:

  1. bukan minatang paling comel ko boye ke??hikhik... pasal soklan no 11 tu aku baru pasan hak hak..tekun betul ko belek soklan eh..kahkah..eh cemana ko leh bela tupai lak ni wei...senang ke nak jage..ko beli kat ne??..

    psssttt nanti kita lantak nasik lemak ..sama2 kumpul lemak k..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha... tupai la plak.. ko ngan tupai pun lebih kurang je aku nengok. sure ko x serasi bersama dgn taik kencing hancing dia tu. hehehehe

    ReplyDelete
  3. eda - boye pon comey jgk...tp squirrel ni lagik comey..ekekee..ade lagik comey..nnt aku tunjuk entry kat kuala gandah, pahang erk...ade binatang paling comey di abad ini..muahaha...tunggguuu k..

    tentang soklan no 11 tu aku kan mmg teliti orgnye...kahhhhh

    tupai tu amy yg belikan..die beli kat pet shop la..x kan plak beli kat kedai beskal..kahhh...ntah aku malas tp sape yg beli tu die la jage..ekekee...tapikan mmg cute..ko akan rase beshnyee bile tgk die mkn..cute giler..ehehe

    ko sajekan balik sini nak tambah lemak aku? kahhhhh...smg aku berjaye mengawal nafsuku nanti..ekeke


    k ila - sampai ati ko ckp aku same mcm tupai...hwaa....tupai tu kecik aku ni besoo..kahhhh..ape yg samenye? muahahaa..

    en_me - tenkiu..mmg comey tupai tu...ehehe

    ReplyDelete
  4. cutenyer chipmunk tu...beshnyer dpt adiah hp on anibesari. Paeh...27 May tu besday kak Ira...ooo, daku akn ingt anibesari kamoo pasni...hehehehe.

    Apa2 pon selamat ulgtahun perkahwinan yg ke3..moga bahagia kekal hingga ke akhir hayat...Aminn

    ReplyDelete