Wednesday, June 3, 2009

saje gatal...



sebenanye entry ni adalah kesinambungan entry tag award from Nas, aku saje je gatal nak tgk fakta org tentang aku..x salah kan? ekeke...sebenanye aku skrg tgh agak ting tong sedikit kerane dilande selsema n sakit tekak..huhuh...aku ade tag 10 org tp ramai jgk yg x perasan aku tag diorg..ekeke..sowiela..bak kate kak bibu aku sepatotnye pegi kat blog korg n inpomm tp aku luper..kahh..sowie erk kawan2...so ini adalah antara beberape fakta dari korg tentang aku..fakta ke auta erk?? kahhh...jom kite saksikan..ehehe

ade yg siap wat special entry...hwaaa...terharu akuu...ekekekee...tuhla ade hikmah di sebalik korg lupe kan? dapat aku sepesel entry..kahhhh..tenkiu..i leb u...ngeh ngehh..

nota utk kak ayu - huhuhh..kak ayu...daku langsung x ingat yg x layan ko tu..hadeii..sory bebanyak erk...jgn marah k..kite kan berbesen..muahahahaa...nnt kite jumpe nnt kite borak puas2 k jgn layan org lain..kahhhhh

1) Kak Su mama Alya - die x buat tag ni mungkin kerane bz woman ataupon terlepas pandang akan tag ni..ehehee


2) Kak Wil - oo ya ade soang lagi Tag




The rules: Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :
Seorang ala2 pemalu gitu (tapi sekali gelak...haaa amik ko)
Mama kepada soang anak, Airel
De suke soping
Suka berjalan sana sinun
Baru2 ni de potong rambut cam budak umo 15 thn yang xmo pegi sekolah (hehehe saje aku tambah sbb muke de mmg cam budak baru lepas panjat pagar sekolah..jaat aku.. sori Paih)



3) Kak Zura - die buat tp x disertakan 5 fakta auta ttg aku..kahhh...mungkin die x pasan la tu aku pon tag die..ehehe



4) El -


wei faizzzzz....


TAG n AWARD DR FAIZ BLURRRRrrry

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1) aku nak bitau kat ko ni...dgr tak..eh bc x...dulu b4 ko potong rmbot cam skrg ni aku suke tgk ko...aku ckp..minah ni cun betoi...ngan rmbot pjgnye...ms tu kite2 lom rapat lg...ms tu ko bru join kapet cipet tu

2) pas2 kan...bila dah start berkwn tu kan...aku naik syok plak ngan ko..sbb kan..ko sllu blur dlm kapet...org dah ke Paris ko bru kat Parit Buntaq..berdekah3..kdg2 aku gelak sorg2...pehal minah ni...kahhhhh


3) aku jeles kat ko sbb ko ada anak bujang yg HENSEM...(anak aku pung) hehehe

4) aku pun nk jpa ko sgt2 ni....

5) last...aku SECARA JUJUR NI...bc x ni..berdekah3...AKU X SUKE NGAN KO SKRG BERAMBUT PENDEK...x cung...hope ko simpan rmbot pjg balik eh...hahahahaha

nota bijik: smpi ati ko kata aku x tgk blog ko....blog ko HARUS aku tgk..sbb KO kaki jalan sn sini...hehehehe..nk plak upload pic juta byk gilerrrr...suke buat mata aku berdarah tgk..berdekah3 assalamualaikom...:)


5) Kak Ayu -


Special entry for Faiza~


My dear paeh..Sowi banget bebeh, akak ketinggalan nama kamooooo di dalam list di bawah...So sebagai tanda sorry here i attached 5 fakta menarik tentang pemberi award lagi sorang yg saya terlupa ni yer.....(award sila rujuk seperti yang di bawah...kahhh)


~F.A.I.Z.A~


1. 1st time jumpe sama occasion ngan alyn.. kat bbq depan pool kawasan umah ila...


2. Mama kepada handsome boboy named Airiel Fareezqy.... (ehh.. tul x ejaan nie...) Anak dia kulit putih lepakkssss.. tapi mata tatau ikut sapa???? ikut sape paeh???


3. Tentang rambut dia, daku suke waktu rambut dia panjang dulu, bila pendek nie bukan x suke dik... kurenggg sket.. sbb muka kamoo comeiiiiiii sgt2 bila rambut panjang.... betulllll..pehni bela balik rambut panjang yer..... akaakkkkkk suke.....


4. Orangnye yang daku kenal, x banyak cakap... ermm maybe kite mmg kureng bercakap n jumpe kot.... sbb tu la jarang nak nampak dia bercakappp kan... kann...


5. walaupon dah der anak sorang, muka dia nampak cm budak sekolah... (haaa..x yah la kombang suar tu plak yer..) serius.. nampak cm muka budak2 x baligh lagii... kahhh.. sowi paehhh.. gurauu jek..


6. extra satu----> waktu kat m.com dulu, dia cm sombong sket ngan aku... maybe dia x kenal lagi kot... bila aku approch nak ajak bual.. dia x reply pon... sedeyyyyyy uwaaa........Sekian untuk kamooo yerr paeh comeiii.. jgn sedey2 k!! muahhhh


Luvs,~ayu@rshad~



6)Kak Irma - juga x pasan aku tag die..ehehe




7) Teha - x buat pon tag ni..die mmg very the bz woman with 2 hero die..ehehe




8) Syafiza -


Ade lak syarat2 nak terime award ek??ehehe..layannn..


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :~


fakta menarik yerr?auta bole tak?ekekkee..aku cite ape yg aku tau psl ko jer yer paeh..almaklum,kte pon xsmpt nak rapat, da abis blaja!!uhuhuu


1) si paeh yg kukenal zaman blajo kat kolej dulu ialah seorg yg sgt kurus kering!..ekekeee..kini???


2) ade anak sorang yg sgt encem & namanye yg sgt besh!airiel fareezqy!!(psstt:kalo dpt bb gegirl nie mesti comey lote nih!ehehehe ape lg beb!)

3) paeh,dulu ko kawan ngan fatin/mimi kan?muker dier cam ko la pulak!ehehhee


4) ape lg yer..hmmm..yg aku tau dier dok kat banting n keje kat pj..jauh carik rezeki cam aku ler paeh...dok keramat,keje kat subang!bole gituu??ehehe


5) lastly...kuat soping sbb dier manyak $$$....ehehee..




9) Ms. Wahida -


to faizah


[1]-dah kawen


[2]-ada anak yang sangat ensem


[3]-dari mata rabunku dia nmpk sangat baik kita tau ko baik kan..kan..kan


[4]-suka sopin2


[5]-lagik apa erk..x penah jumpa lagik nie..biler leh kite jumpa2 erk???




10) Zie - pon x buat jgk..bz with die nye cute hana n daddy encem hana..ehehe




Budak Airiel ni pon nak enterprem jugak..kahhhh

No comments:

Post a Comment