Wednesday, June 24, 2009

Father's Day Celebration

Happy Father's Day to everybody yg bergelar bapa...ngeee...21/06/2009 ialah Hari Bapa..jadik aku juga tidak ketinggalan utk meraikannye..ehhee..tp kali ni xdek kek sbb en. somi ku x suke makan kek..bagus jgk..ekeke..asik kek je pon borink jgk..towl x..tp sebenanye kan aku sambut 1 day in advance..hari sabtu tu pagi2 lagi kami dah kluar..asalnye nak ke Genting Highland tp hujan la plak menyebabkan plan itu cancel...x tau nak kemane jadik kami decide ke Sunway Pyramid kerane agak lame jgk dah x ke sane..hurmm..sunway pyramid skrg dah banyak berubah..banyak sgt kedai2 baru...gile juling mate aku..kahhhh...

Sampai2 je kitorg dah kebulur jadik terus menuju ke kedai makan...keputusannye ialah makan di TGI Friday k..tp chilli's the besh hokeh..ehehehe...



For Airiel

Airiel punye tp burger tu separuh aku jgk yg bedal..ehehee

aku punyee...sgt suke n tidak sihat..soo cheezyy...



Ini dedua en. somi ku punye..makan la banyak2 ye
sempena Father's Day..ekekee..
kalau x pon mmg laki ku ini makan banyak..


Hadei anakku..sampai panjat2 meja..



nak jgk pegang sendiri gelas beso tu..risau aku..






Father & Son in Hackett




kite lak posing..ngeh ngeh..
Lepas makan jom kite window sopingg..ehehee..tp kalah jgk dgn nafsu..ade je yg nak di beli...huhuhh..masuk Al Ikhsan Airiel nak bola dan aku beli tracksuit 1 memandangkan tracksuit aku di rumah dah lusuh..ehehee
Singgah di Superman beli jgk..aku belikan T shirt 1 utk en. somi sempena Father's Day ni..eehhee..aku pon rembat jgk 2 t shirt tp yg best buy je la 50%..ehehee..yg new arrival utk org yg kene celebrate leh la...ehehee...pastu masuk JJ en. somi berkenan dgn jacket Polo..bukan Polo Ralph Lauren mahupon Beverly Hills ok..kalau tu aku x mampula..Polo Malaysia je..Polo Haus je..ekekee...menyambut sahutan kerajaan sempena kempen belila barangan buatan malaysia...kaaaaaaaahhh..poyo jerk...
Tengokla Airiel ni..dah dapat bola kat situ jgk die nak main..huhuuhh



Dah tinggal skit duit aku, aku ajak la kluar..ekekkee..sebenanye takot kene pau lagik..muahahahaa...ingat nak pegi masok Scream Park kat sunway lagoon tapi sekali masok RM45...rugi woo..baik beli pakej dapat masuk smue skali...terus x jadik lepak pulak di J Co..dah kenyang tp tekak sangat la haus..jadik aku orderla orange freeze n yogurt fruits..free fat ok..poyo skali lagik..muahahahahaa
Gambar en. somi xdek mase ni sbb die pegi tolong pasangan arab tunjukkan jalan ke Sunway Medical Centre kerane bini die peknen n sakit pewot....so kitorg tunggu kat sini sambil menikmati air dan yogurt itu...hurmmmmmmmm...sungguh nyaman...Lihat saje aksi aksi anak teruna ku itew menikmatinye...die yg habiskan donut tu..lepas tu die ponnn mengeluarkannye smule..ekekekee


Strawberry and Longan


Orange Freeze with Free Donut


Airiel yg habiskan smue stoberi yg ade..




Habiskan donut lak..
Memang menurun perangai kami yg kuat makan..ehehe


Some gift for en. somi sempene Father's Day
Superman T-Shirt & Polo Hause Jacket

Bola Airiel n Tracksuit aku hasil rembatan di Al-Ikhsan

Baju superman aku...ngee..lawo x?
Best buy 50-70%...mmg berbaloi..ekekeee
Itulah sekitar sambutan Hari Bapa pada tahun ini....lepas tu pulak kami ke rumah ibu dan bapa somiku utk membelanje diorg pulak makan seafood di Pulau Carey...pic seafood x snap sbb gile kopek butter prawn...hurm..terlior aku bile teringatkan Butter Prawn itu..sepinggan pon aku leh habiskan..muaaahahhaa
utk bapaku aku x berkesempatan celebrate bersama beliau sbb die x ade di rumah..mungkin nanti aku akan belikan sesuatu utk beliau...
Selamat Hari Bapa aku ucapkan utk Bapa ku, Fil ku, suami ku yg terchenta juge kpd smue bapak2 di muka bumi ini...Happy Father's Day!!!
Kepade Papa Airiel Fareezqy, smg terus menjadi bapa yg cemerlang dan terbilang..ekekeke..smg dicapaikan cita2 mu itew satu hari nanti..Amin...

8 comments:

  1. haiyoooooooooooooooooooooooooo sgt2 teruja makanan tu semua...bikinn gua laparpo..

    ReplyDelete
  2. wohhhhhhhhhhhhh...sonok nyer sambutan hari bapa ko paeh!!!!!!!!!!!masyuk ko nih!!!!!akhir2 bulan gini leh shoping moping lagi..dpt durian runtuh ke haper???huhuhuhuh...
    aiskrim sedap,TGI sedap,jco sedap,baju cantik,bola cute!!!airiel enchemm!!!!!!semua besh laaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. wei..happening giler ko celeb father's day kan!!uhuhuu..bagus2..moga jasamu dikenang en.somi mu..kahkahhhh

    ReplyDelete
  4. yelahh best betul ini family...sopin mkn sopin makan..perghhhhhh mmg beshhh betol...

    ReplyDelete
  5. AMBOI PAEH.. hari membeso kan perut nmpak ...
    besh kan ..
    fathers day daku bz kat umah baru heheheh

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhh...makan besau-besau!!!!

    ReplyDelete
  7. best tgk aksi-aksi airiel! :)

    ReplyDelete