Thursday, June 4, 2009

3rd Anniversary Celebration!!!

Sempena 3rd anniversary thn ni (27/05/2009) xdek kek..sbb asik makan kek je kan jadik thn ni tukar menu sikit makan Apple Besar..ehehe...kebetulan pulak aku ade kupon which is expired on 31/5/2009..jadik rugi la kalau x pakai kan..sangat banyak dapat donut mase tu...sbb beli 12 free 6, beli 6 free 3..total=27pcs..aku dapat..ambik ko makan la sepuas2nye..huhuhh..

Sempena 3rd anniversary ni jgk ade la skit hadiah dari hubby ku yg tersayang..eehehe..ape erk die kasik? hwaaaaaaa...ade ke kasik tupaiiii...sepasang..tp cute jgk..tp aku ni dgn binatang x mesra alam sgt mcm die...nk pegang mcm dlm gambo tu pon sebenanye aku cover tu..geli..ekeke...airiel pon same..die x bape berani...yg ck perfume tu lak mase ari tu jalan2 die offer tgk perfume aku pon nengok la..skali ade free gift..aku mmg sgt suke..ehehe..beli 2 perfume n 1 deodorent dapat 2 beg balik kg...mmg worth it..harge pon x bape mahal...itu pon aku anggap sbg hadiah anniversary la kan?pastu kebetulan hp aku airiel dah baling dr atas katil terus campak ke bawah..hwaaa...tp leh gune lagik cume dah x leh sms...huruf die x beralih, dok tang tu jerk..lalu aku pon membodek utk dapatkan hp baru..aku sebenaye suke yg simple2 je n x menyusahkan hidop aku tp hp itu aku terpakse pakai krn en. somi yg suh...hadei..leceh btol...konon nak suh ade gps supaye aku x sesat bile jln..mcm la aku reti gune..huhuh..tp hp tu kalau 3g xdek kamera depan lak tu..x besh langsung..baru perasan selepas beli..tp nak wat camne..huhuh...terime je seadanye k..itu pon dah Alhamdulilahh..ekeke...tq erk...ngeee..


Airiel yg comot menyentap apple beso...
itu mcm iceberg kot tp dah lunyai..

hambik ko banyak giler..
dlm plastik ade lagik..huhuh


Allienn.... ngeh ngehh....not my facvourite...
saje nak api ko eda suh balik malaysia cepat skit!! kahhh

CK Perfume n Deodorant


Dapat 2 beg balik kampung free!!
Aku sukee..ehehe

Lagik dapat free...
sticker tampal kat kete n perfume kecik...

inila tupainyee..nasib baik pinkkkkkkkkk....ehehee

mmg comey squirell ni kan?!!

Me with chipmunk!!
selekehnye aku..huhuhh..

Airiel yg hanya berani tengok saje..eehhee

Handphone lame ku yg telah rosak akibat
balingan padu Airiel dari atas katil

Nokia E63 & E75

19 comments:

  1. faiz, belikan aku sebijik tepon mcm tu bleh?

    ReplyDelete
  2. cantik la nset tu..tapi yang paling cute tupai tu la hehehhehehe

    ReplyDelete
  3. heheh hamboi henpon ak hengat wo..saya sangat JELES!!

    ReplyDelete
  4. huyoooooooooooooo!!!!

    mak aiii..memacam benda kau dapat soy! bertuah kau.. :)

    ReplyDelete
  5. huuiii jelesnye aku paeh!nak enpon baru jugekk..uhuhuuu..

    ReplyDelete
  6. makoiiii meriahnya hadiah..dpt main dgn binatang..bila rindu kat tuan binatang leh call pakai hp baru..lepas tu sementara nak tunggu tuan binatang datang...spray2 perfium kasi wangii...baru kawwwwwwwwwwwwww....
    semua ada maknaaaa!!

    ReplyDelete
  7. kak su - mano do kayo..kayap ade la..muahahhaa

    nas - boleh..aku beli ko bayo..kahhh

    wahida - tuhla cute gile kan? saye suke sgt bile time die makan..

    tinie - alaa x yah jeles2..belila 1..ehehe

    kak ai - Alhamdulilah..rezeki..ekekke

    fiza - ala x yah la jeles..beli jerk 1..ekeke

    ReplyDelete
  8. Hihihi...Airiel ddk diam jek ker???ok lah tuh..kalau tak habis lah tupai tuh kena picit2 dek si Airiel tuh...

    ReplyDelete
  9. kak ila - kahhhh..ko buat aku gelak guling2 kat opis ni..ekekeke..hadei..lawak..leh masok pertandingan sambung cerite kat radio era pagi2...wakakkaa

    ReplyDelete
  10. hanie - haah airiel die takot dgn binatang ni sebenonyee..mak die pon same jgk..kahhhh

    ReplyDelete
  11. wah besnye... mcm2 ko dpt eh paiz hehehe... murh rezeki...

    ReplyDelete
  12. suel - ehhee..tuhla..Alhamdulilah rezeki en. somi kasik..ngee..

    ReplyDelete
  13. MAK AIII paeh .. smp 2 jenis E series ko rembat .. tuk daku xdak kerr..

    eeee suke arr tupai cmtuh cute gilerrrr..
    tapi daku x leh bele lerrr. kang di makan dek kucing2 ku

    ReplyDelete
  14. k zura - sorang satu la k zura..aku nye yg merah tu..yg lagik satu tu tukang belila punye..kahhh...

    tupai tu mmg cute k zura...geram gile bile tgk die makan..ehehe

    ReplyDelete
  15. makoiiii...selambenye ko nak menjeles kan aku eh....rogol kang!kahhh.....nasib aku nak balik dah beberapa hari lagi nieh...ari pertama sampai gak aku cekau alien tuh..hahaha... enpon mahal nampak....ewaah ewaaaaahhhhh segan aku nak kawan ..huhu

    ReplyDelete
  16. eda - rogol x mo...raba mau laa..kahhh...eleh..segan kununn..aku x segan pon kawan dgn org dok aussie autumn...kahhhhh

    ReplyDelete
  17. paehhh..mak aiii ...sekali rembat dua ko beli??? aku laki bini smpi la ni dok kira2 lagi boleh ke tk beli hp baru...laki aku nyer hp sian ...getah keliling hp pun dah tercabut...punya la kayap... huhuhuk... takpela rezeki ko...rezki aku kalau crocs aku laku dapatla beli pampers ngan susu anak2 aku tu... tapi nk byk duit ..kaya ... huhuhuk..kirim salam...penat adala jual crocs tu...untung tah ke mana....

    ReplyDelete
  18. ayien - bukan dedue utk aku..utk laki ku satu la..kahh..aku pakai 2 hp buat ape? bukan business besar besaran pon..kahhh...alaa sabo la..pasti ade rezeki beli hp baru nanti..eye phone lagik..smg masin mulut aku..ekekkee...x untung ke jual crocs tu ayien? melambak aku tgk org order..

    ReplyDelete