Friday, May 15, 2009

Typing Skills Tag??

huhuh..ini la hasilnye selepas test power...sya mengalahkan aku dgn 5 patah perkataan...eehhehee....x kose aku nak cube berkali2..keyboard aku amat bising..sblm bos tanye ape yg aku typekan baik aku hentikan dulu...kahhh...nanti kalau line clear kat opis ni aku try lagik k..


64 perkataan

Speedtest

9 comments:

  1. member aku yg amik secretarial course tu lag tere la kirenyee...dpt 94..hehehe

    ReplyDelete
  2. eda - mak aih terenyee 94....uhuuh..x termampu aku nak beat die..ekeke

    ReplyDelete
  3. terror2..kira ok la tu..kalo g ujian menaip pun dah kira lulus dah tu

    ReplyDelete
  4. wahida - itu je yg sy mampu buat..ekekee

    k zura - fuyoh ape..sya lagik terer..kawan eda lagik terer..hadei 94 tu..camane la rupe die type agaknye kan..ekekee

    ReplyDelete
  5. pewitttttttttt...kite same paeh..dah nama pun blaja kat kolej yg same..kelas yg same..so,markah pun wajib la akan2 samer..kahhh.
    tu la kan.aku pun heran..mcmane dia taip smp 94wpm tu..jari2 dia melekat kat keyboard kot..kahhh..

    ReplyDelete
  6. sya - tuhla...kalah 5 patah perkataan dr ko..ekeke..tuhla aku pon x dapat membayangkan camane keadaan die mase type 94wpm tuh..itu bukan kos sekretari die ambik tu..kos sekreteriat tu sampai nak tegeliat jari jemari die type 94wpm..kahhhh

    ReplyDelete
  7. terer la ko faiz. aku 50 pon tak sampai. ahaks!!!

    ReplyDelete
  8. nas - terer ker? sya n kwn eda lagik terer nas..ekeke...dah name pon ambik kos sekreteri dulu kalau x lepas 60 malu ler sbg bekas pelajar sekreteri..kahhhh

    ReplyDelete