Friday, May 29, 2009

thank u everybody!!!

First of all aku nak ucapkan time kasih banyak2 kepade yg wish aku smlm 27/05/2009 sempena 3rd anniversary...ramai jgk yg pm kat ym...ehehee...thanks sgt2...



tq jgk kerane sudi menolong aku pilih gambo utk airiel masuk contest....saje je gatal2 nak masok Cutest Baby Of The Year Contest yg dibuat oleh Tesco..ehehee..slalu beli pa n ma xdek plak hati nak masok yg ni gatal plak aku nak masok...kahhhh..ade aura dapat menang kot..wakakaka...perasann..jadik pilihan dah dibuat atas pertolongan smue n dah pon aku suh fotorex kat bawah opis aku ni print outkan...jadik sblm ahad ni kene submit kat tesco near by my house...bantingla mane lagikkan..eehhee...smg adela hadiah yg dapat hendakknye k..hadiah pertame 5k + rm500 hamper okehhh...huhuh...



dan sorry jugak kepade sesape yg tag n kasik award tu..lom sempat aku buat lagik...akan ku buat jgk nanti k.....tag jepun, tag fomfuan dan ape tah lagik..luper.....ehehe..



last skali..i love u all very muchhh!!!!! mmmuuahhhh!!!

7 comments:

  1. hepi nbeseri faizku yg blurry..hehehehe
    haaaa dh 3 thn pun..bila nak menambah ni..berdekah3...semoga korg bhagia hgg hjg nyawa ok...

    nota bijik: nak pesan jugak..mng contest tu kongsi hadiah...hehehe

    ReplyDelete
  2. appy anniversary..tak tau plak semalam anniversary ko..hehe... ko pilih gambo yg mane?

    ReplyDelete
  3. HEPPY ANNIVERSARYYY PAEHH .. dh 3thn yekkk..
    airiel dh leh kasi adik dh .. kahhhh ayat.

    haah paeh , ko pilih yg mano

    ReplyDelete
  4. el - tq el ku yg sengal..muahahhaaa...mekasih banyak2 la wish n doa ko tu..smg dikabulkan k..ehehee..tang nak tambah tu x tau bile kale la...ko doakan la jugak utk pertambahan tu..kahhhh

    kepade nota bijik ko: ko doakan jgk supaye aku menang leh aku tuang minyak n bayo tol ko dtg sini jumpe aku..muahahahhaa

    eda - tq eda...ko x tau ker? ehehe..aku tulis kat status ym aku jerk..x sempat nak inform dlm blog...aku pilih gambo ikut undian korg yg mane paling banyak itula yg aku pilih...ehehe

    k zura - tq kak zura...haah dah 3 thn dah..kejap je kan?? mmg leh kasik adik x tau la bile kalenye tu..kahhh... pilih ikut undi terbanyak..ekeke

    ReplyDelete
  5. uuuwwwaaa...daku t'lewat wish! x kira nk wish gak apy anibeseri yg ke3 ek ;) bila airiel nk ade adik nie? ekekekek...

    airiel masuk contest ke? sure menang, de kene vote x? daku nk vote airiel manyak2 nie...ekekekek...

    muach utk airiel ensem :*

    ReplyDelete
  6. semoga airiel dpt menang contest tu... wahhh galmer gitu heheh

    ReplyDelete
  7. yam - tenkiu yam...ehehe xperla terlewat skit jerk..airiel blom ade rezeki dapat adik lagik..ekekee..

    haah baru nak try masokkan...ntahla kene vote ke x yer..x pasti...kahh..nnt akak investigatekan..ekekee

    suel - tenkiu..smg masin mulut ko tuu...amin..

    ReplyDelete