Monday, May 18, 2009

Pantai Kelanang - Airiel main kete

Ahad smlm xdek ape nak buat, mak aku ajak pegi Pantai Kelanang..so pegi je la memandangkan encik somiku pon xdek..pantai ni dekat dgn umah aku lebih kurang dlm 20 minit perjalanan...okla pantai die x la sehebat Telok cempedakkan..ekekee..sampai2 jerk tgk ade org tgh pamerkan kete mainan utk dimain lak..terus je aku parking kat situ..ehehee..Airiel dah mule buat muke kesian nak naik..tp mmg aku bercadang nak naikkan die pon..sbb ari tu ade gak survey kete ni kat nilai 3..agak murah jgk kat sane tp blom ade kesempatan n budget lagik..tunggu la erk airiel..lgpon airiel x reti naik yg tekan minyak tu smue..yg aku naikkan die ni pon yg kete remote..yg control kete ni anak kakak aku la sape lagik, sbb papa die xdek..huhuhh..airiel amat teruja atas kete ni tp kan die x pegang stereng pon..cam jakun jerk..kahhh..pastu aku nak ambik gambo die die x mo pandang kamera..puas aku menjerit panggil suh pandang kamera..kahhh..mate die tgh keranjang sbb tgk mainan lain plak..ehehe..jom tgk airiel main kete ni..

Airiel wat muke kesian

memule naik kete ni tp die x reti tekan minyak

tukar kete yg dicontrol

excited!!

jakun..ekekee

x mo pegang stereng pon..mate dok tgk tempat lain..


masam je pandang kamera

anak kakak aku pon naik jugek

apela airiel ni..huhuh

melilau pandang yg lain..agak2 nak naik yg lain ke airiel? huhuh


tekan hon


cute je kan? ehehe

ihh apesalla masam je muke ko ni airiel..hhuhuh


masam lagik..huhuh..bile nak senyum ni...

Airiel n Asyraf (anak bongsu kakakku)

tukang control

siap ade kupon lagik..
5 minit rm3..10 minit rm5...

video
tgk la airiel tu..mcm xdek perasaan je naik kete tu..ekekekee
Next activity at Pantai Kelanang to be continued......cewah..nak jadik mcm Eda gakk..kaahhhhh

7 comments:

  1. wahhh syok yekk..
    akilpenah naik kete ni time lepak umh FIla dulu2 kala ..

    ReplyDelete
  2. uiks...kete remote control ke..aku ingatkan bole bwk..sikit punye besar....

    ReplyDelete
  3. keta ni kita blh ctrl?? canggih eh (canggih la pd aku yg tak penah jumpa ni)

    ReplyDelete
  4. wakakakaka...
    muka masam x ensem la airel. kasi smileeeeeeeeeeeee :D

    bestnye.. kalau izz aku x sure dia berani naik ke idak sbb kekadang dia ada angin kuskus..penakut gile.. hehe

    ReplyDelete
  5. k zura - mmg syok k zura..harus aku kumpol duit dapatkan 1 utk airiel kat umah..ekeke..umah FIla? umah kak ila ke umah fil? kahhh

    eda - kete tu bawak pon boleh control pon leh..2 in 1 la tu...mcm airiel die x reti tekan minyak lagi so tu yg better org remotekan so die naik je atas tu org lain yg control..ekekeke

    nas - canggihla jgk nas..almaklumla skrg ni mcm2 mainan ade...aku pon memule x tau tp aku penah pegi nilai 3 tgk kete ni..org tu kate kete ni leh control n leh tekan minyak..2 in 1..

    k ila - tuhla airiel ni..depan kamera sure masam..tensen aku..die ckp piece..tp masam..huhuh anakku..
    tryla naikkan izz sure die teruja punye..naikkan die mase xdek angin kuskus tu..ekekeke

    ReplyDelete
  6. sakannye airiel main kete yer hehehe...

    ReplyDelete
  7. suel - sakan...airiel sukee sgt..tp nasib baik la time out die x melalak nak naik lg...ehehe

    ReplyDelete