Monday, May 11, 2009

Mother's Day Celebration - 1

Ini adalah sambutan hari ibu yg pertama yg disambut pada hari sabtu lepas..memule ingat nak celebrate hari ahad skali mil ku call die nak datang nk tgk airiel n nenek aku..jadik aku dgn bergegas memikirkana ape aku nak jamu diorg ni..so xdek banyak citer aku ade 2 kupon kfc (dapat mase isi minyak petronas) so beli yg tu je la n tambah variety bucket..al maklumla smue yg ade kat umah tu kuat mkn..jadik total ayam yg ade ialah 16 ketoll..ambik ko..tp yg tinggal balance ialah 4 ketol..cemerlang kan kitorg makan..mil aku datang ditambah pulak dgn 5 peket kue tiaw n mihun sup meletop..hadoi...banyaknye makanan..camane nak diet ni?? ekeke..alasan jerk..pastu aku terpk memandangkan mil aku dah datang aku beli kek skali la sambut mother's day utk kedue2 mak yg ade ni..aku beli kek ni kat Bee's..kek ni special utk mother's day..sgt sedap k..harge die hanya rm49 jerk..pastu dapat sekuntum mawar merah lagik..mmg berbaloi kan..yg sticker Happy Mother's Day tu pon leh makan tau..kaahhh...



Happy Mother's Day!!!

sekuntum mawar merah..complimentary beli kek

actually aku request 6 bijik lilin sbb ade 6 org ibu kat umah aku ni
iaitu mak aku, mil aku, kakak aku, aku, nenek aku dan jugak bibik aku..
tp letak 1 lilin cukupla erk..ehehee


santapan yg ade..KFC


mak dan jugak mil ku...


kesian aku..baru ade org nak tangkapkan gambo potong kek..huhuhh


Airiel with Atok, Nenek n Mak Usu Ieta all the way from Sg. Besi



7 comments:

  1. haah k ila..sambut dgn besen..kebetulan besennye datang..kaahh

    ReplyDelete
  2. nape ramai yg potong kek ni??? aku takde pon!!!!! :(

    wei, pak mentua kau encem ye?? uhuk!

    ReplyDelete
  3. faezzzzz....hepy mothers day....tenkiyu la susah2 sms aku .....hehee..happening nye sambut ngan 2 mak skali gus....

    ReplyDelete
  4. kak ai - biasela k ai..acare potong memotong..ko x beli kek camane nak potong kek x kan nak potong tudung plak rugi la ko..ihh tokey tudung ni..ekeke...

    eda - happy mother's day eda..ehehe..welkam..xdek manenye susah..aku forward je msg tu..kaahh...mmg happening..kebetulan plak mil aku datang..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  5. meriah gak sambutan mothers day ko ni paeh!!!mcm aku la..kumpul dua2 mak..dok mkn kat umah kami..hehehhe...atleast ade celebration kan..dari xde..tul x???ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  6. sya - tuhla sya..agak meriah gak thn ni..ehehe..haah celebrate la skit bg ibu2 ni happy..towl x?

    ReplyDelete