Thursday, May 28, 2009

mintak tolongg!!!

mintak tlg ye kengkawan smue..tlg pilihkan 3 pic airiel di bawah yg paling comel n smart..kahhh..sbb mak die gatal nak masok contest...closing date 31/05/2009 nii...tolong erk..nnanti kalau dapat hadiah aku kasik la share skit..wakakakakaa...pertolongan dan romenan anda smue amat aku hargai..ehehee

No. 1

No. 2

No. 3

No. 4


No. 5


No. 6

No. 7


No. 8

No. 9
No. 10

No. 11
No. 12

No. 13
No. 14

No. 15
No. 16
No. 17
bile belek punye belek pic2 dlm disk drive aku ni kan baru aku prasan airiel x banyak gambo seorg..mesti mak die enterprem skali..kahhh..ini je yg ok yg ade ....so tolong daku erk kawan2..ntah nape tetibe gatal lak nak masok contest tu..ehehe

17 comments:

  1. paiz aku suka picas no 2... senyum manisssss sgt

    ReplyDelete
  2. eh anymous tu aku.. zie
    pening aku nak koment

    ReplyDelete
  3. aku suke no 2 dgn 13!!!hensem gile!!!tergoda dah ni..balik ni nak bgtau dina..suruh ngorat airiel!!

    ReplyDelete
  4. sume nye sweet2 paeh .. daku pun poning nak pilih

    but no 13 tu .. nmpak smart

    ReplyDelete
  5. wah banayak sangat yg comel, confuse....
    i pick no 1 than no 4.....

    ReplyDelete
  6. kite pilih no 1 n 13..coz nmpk sgt dia nsem...macho gitu...

    ReplyDelete
  7. aku suka no.2 no.9 n no 11...tpai yg no 2 tu mmg comelll bangettt

    ReplyDelete
  8. NO. 13...kalo menang kongsi hadiah tau

    ReplyDelete
  9. to all - tq smuer...i really apreciate it!!

    ReplyDelete
  10. seme pic airiel ensem, lau daku x leh nk pilih kak, seme daku nk pilih!

    ReplyDelete
  11. suka no 16...seksi seh....i loike so much!!!!

    ReplyDelete
  12. yam - ekkeke...akak suh pilih 3 jerk..kahhh

    ayien - tuhla daku pon agak suke pic no 16 tu tapi ayien the only one yg vote gambo tu..ehehe

    ReplyDelete