Tuesday, May 19, 2009

Meet Kak Irma - Irma Hasmie versi pakai tudung

Smlm lunch time aku bergegas ke klcc bersame kak pza utk jumpe kak ima...nasibb member aku nak ke ampang jadik aku tumpang je die n die drop aku depan klcc..sampai2 jer kak ima n alyn dah ade n tgh makan, k wil lak tgh que, kitorg pon suh je la k wil orderkan..ehehe..tq k wil..pas tu sya lak dtg n diikuti dgn nas n husbandnyee...lomantik woo..pegang tangan lagik tu..ehehee...

kak ima tersangatla comey..sejibik ko mcm irma hasmie versi pakai tudung..ekekee...sweet giler...aku yang beranak 1 ni amatla segan dgn ko yg dah beranak 3 tu... muahahaha


Me with Kak Irma..ambik berkat tu..kaahhh

Kak Wil, Sya & Alyn...cute laa tu konon2nye..kahhh

Me with Kak Fiza & Kak Irma

All of us yang hadir..
terime kasih kerane menutup badan aku dan menampakkan
muke aku yg cute tu jerk..ekekeke
posing...

swiss roll kak wil..
aku makan sikit jerk sbb bagi peluang kat korg..kaahhh

dslr...huhuhh...
yg comey tu anak gegirl k ima, wani..
Hasif dok nyorok blakang ayah die..ehehe
Kak Fiza, Nas, Me n Syafa
p/s - jgn memain dgn Syafa, die ade black belt..kaahhh

K. Ima & Wani, Kak Fiza, Nas, Me n Kak Wil

Aku sampai di ofis pkl 2.30, kluar lunch pukul 12..sehingge ofis manager memerli aku die ckp wahh faiza..today u have a long lunch ya..kahhh...siap membebel lagik sbb aku kate aku pegi klcc..sbb die kate sane ramai foreigner takot virus dtg kepade aku dan aku mc atau dikuarantin sape nak wat keje kat opis..kaahhhhh...lastly tenkiu kak pza kerane send aku balik ke opis, sampai ade org nak tumpang ko lagi ke Jaya 33..kahh..bedekah2...kete ko ade mcm taxi ker? pelik aku...muahahahaa

17 comments:

  1. amboi..amboi..amboi.......meriahnya.sian aku tak dpt join..huhuhuh

    ReplyDelete
  2. kahhhhhhhhhhh..amboi3..perli aku pakai black belt lakk...nak ker..beli la weh..kahhhh...kak irma mmg chumel kan..ko pun chumel gak paeh..ngeh..ngehh..

    ReplyDelete
  3. yies - tuhla ko yies..lain kali join jerk..jalan2 bio cepat skit ko beranak..ekekeke

    sya - aku perlila ko sbb ko dah bocorkan rahsie aku ckp somi k ima encem..muaahhahaa..kecomelan aku mmg x dapat disangkal..kahhh..

    ReplyDelete
  4. kak irma sejibik cam irma hasmie la... cumelll

    ReplyDelete
  5. suel - intenet tgh mengong ni...org dah update blog pon x leh nampak although dah refresh.. k ima mmg comey pon..ehehe..sweet jerk..

    ReplyDelete
  6. sedeynye x dpt jmpe k.irma!!!!

    x taw pun korg nk jmpe k.irma kat klcc, x aciiiiiiiiiiiii....

    molatnye peot k.irma, isk...isk...jeles nieh!

    sure dlm peot k.irma tu gugirl, beseri2 je dah le mcm irma a.k.a awek nabil...i likeeee taw!

    ReplyDelete
  7. heh kali ni aku x jeles sgt cz balik tu aku nye turn plak jmp irma hasmie versi mak yung

    ReplyDelete
  8. Yam - ala yam jgn sedey..nanti raye k ima datang lagi..kowang leh tunjuk baby masing2 k..eeehehee..x tau la gegirl ke boy k ima..x tanye lak aku..kahhhh mmg comey itu irma versi irma hasmi pakai tudung..ekekee

    k zura - yela..aku yg jeles sbb ko sebeban bawak balik makanan..kaahhh

    ReplyDelete
  9. amboi faez..amik berkat ko eh pelok kak irma kuat2....kahhhh...aah le kak irma muke irma hasmi le ..klau ko tak ckp aku pun tak pasan..hehe

    ReplyDelete
  10. eda - yer..ambik berkat..yg sebenanye aku geram tgk k ima tu..comey sgt..aku pon memule x pasan muke die mcm irma hasmi eda...diorg ckp kat kapet baru la aku perasan..ehehe

    ReplyDelete
  11. tq so much...ko sanggup luang masa koje ko tu jumpa aku.....jgn risau aku dh jampi2 dah perot paeh.....lps ni dia lak membuyong kan diri...wakakaka

    ReplyDelete
  12. k irma - welkam kak ima..alaa aku mengulo ke klcc tu pon sbb bos aku xdek..leh la lunch lame skit..ekekee..yer..jampi erk...smgg berjaye..kaahhhhhh

    ReplyDelete
  13. korang ni sajer jer nak panaskan ati aku....huhuhu, nak jumpa gak irma hasmie tu... n kawan2 yg len... bila la nk ketemu yer?? kangen sama kamu semua...

    ReplyDelete
  14. iera - mane de nak panaskan..ehehe nak sejukkan jek..nnt turun la sini leh pengerusi kelab buatkan gath..ehehee

    ReplyDelete
  15. SORI. NO ROMEN 4 THIS N3! HUHUHUHU :(

    ReplyDelete
  16. kak ai - daku paham akan arahan kuarantinmu itew kak ai...jgn sedey k..nanti raye leh jumpe irma hasmie versi pakai tudung ni lagik..time tu mmg sejibik la irma hasmie coz dah slim shady..ekekeke

    ReplyDelete