Wednesday, May 27, 2009

Jayniell 2nd Birthday

hadei sorry erk kengkawan..aku lambat update pic2 kite menggedik kat umah ayien ahad yg lepas...Majlis ni ialah majlis hari jadik Jay, anak sulong ayien n jinn (eh betol ker aku eja ni?..kalau silap sowie erk ayien..ehehe)...dan juga majlis cukur anak twins die yg comey sgt2...geram haku....huhuhh...

sampai2 je kat sane aku nengok sya, alyn, kak pza n reen sdg melantak..kak ila mmgla dah sampai lame sbb diorg anak banak jadik photog time tu..eehehe..pastu plak kak su, yam n cakon, kak tie n k farah sampai...mmg meriah..n makanan pon sodap sgt2..ade kambing panggang ok..tp aku sgt suke ayam masak merah tu...sedap laa ayien...

Tenkiu kerane sudi jemput aku anak beranak...Happy 2nd Birthday to Jayniel Nahish...dah beso n sgt encem la awak skrg...tinggi btol dak Jay ni...ehehee..dah dapat adik dah pon skali 2 lak tu, sepasang lagik..be a good boy to your mummy n daddy ok...n smg jadik anak yg soleh.. :-)



Piece from Airiel...ehehe

acara potong kek bermula...

Jay nak potong kek


pro photog wat keje..ekeke

ni acare ape tah namenye..lupe lak..ehehe
tp yg pukul bende alah tu pastu bertaburan
gula gula suh budak2 kutip..ehehe

Mummy Jay nak pukul dah ni..sedia k...kahhh


kutip jgn x kutip..ngeh ngeh

Airiel yg juga sibuk mengutip

dah kutip pegi bagik kat tuan tanah lak wat per..ekekeke

mak kutip ke anak kutip ni? kahhhh

Tuan Tanah tlg kutipkan utk Airiel..ekekee

Woman photog..ekeke


2 org budak yg x habis2 mengutip

rambut airiel yg berwarne warni

ape lagikla airiel tu yer??

Jay: ih cam besh je die kutip ape tu erk?
Airiel: yeah..aku dapat bende ni kene sorok ni..jay dah jenguk2 tu..

Baby: mcm nilah dina main yoyo
Dina: pandainyeela akak ni main yoyo...

Airiel Fareezqy

pegi ngorat plak laa..

ngorat alya dulu..baju dah sepasang ni..ade jodoh ni..ehehee
Airiel: ih mama alya ni sebokla..pegi sane jap leh x? nak ngorat alya jap nihh

mama alya x kasi ngorat alya.. nak ngorat dina lak laa...
Hi Dina...

nah gule gule abang kasik dina..ambiklaa..
kahhhh...abang tu...

Jaff yg sgt sayang kat aku yg dah bepeloh2..kahhhh

Alya Batrisyia...gegirl fren Airiel...
ammpunn mil alya..ehehe

Alyn ambik berkat Jaff..smg cepat peknen ye alyn..ehehee

Mummy photog n son Izz

Kak Su n Alya + Kak Fiza n Baby

Novelist n Daughter...
jgn riso kak pza..kali ni pic ko cunnnn...ehehe

All of us!!

cutekan???


ni pon cutekan? cup cake...

tq too for inviting us!!!

balik tu pulak singgah umah mil..n nenek airiel kasik die baju tido
2 pasang...tq...huhuhh

11 comments:

  1. hahaha...best dpt makan kambing..

    ReplyDelete
  2. amboi paeh , sakan ko ambik gambo budk2 kutip gule2...

    * si photog dgn binik dia pun leh tahan posing smbil ambik gambo yek ..

    ReplyDelete
  3. haha meriah giler..rugi aku aku tak join kan..

    ReplyDelete
  4. sonotnye mcm2 acara ada..cam sukaneka plak hehee

    ReplyDelete
  5. kak ila - aku x mkn pon kambing tu..amy yg sampai2 terus serbu kambing..kahhh...

    k zura - haah k zura..aku pon nak jadik photog jgk..tp kamera aku encik sony jerk..ehehe

    dah name pon pro photog laki binik tu..ehehe

    tinie - tuhla...rugi x join..nape x dtg?

    k wil - mmg sonot..ko nape x dtg? sebok la tu dgn business kek erk..ehehee

    ReplyDelete
  6. suka aku tgk alya & airel. ada jodoh kot..kahhhhhhhh. leh mama alya mintak lbh2 skit...wakakakakakak

    ReplyDelete
  7. kak su - tuhla la..aku pon suke..cam secocok lak..kahhh...marah besen ko nanti...kahhhh...nk mintak lebeh erk?? nnt aku add dlm insuran airiel lebih skit..wakakakaka

    ReplyDelete
  8. Alooooooooorrrr :(

    bestnye kowangggggggggggggg...huhuhu

    ReplyDelete
  9. kak ai - alorr kak ai..sabo erk...ko kan kene kuarantin mase ni..ehehee...nnt befdey dina kite gedik sesame erk..kahhh

    ReplyDelete
  10. suka..suka...suka...aku suka baca topik ni
    sbb psi aku hahahar...sowila..aku mmg selalu tertinggal ketapi...

    gambar dah dpt ila dah pass tapi gambar besar sgt...puas aku cuba kecikkan....

    tunggu!!!!

    ReplyDelete
  11. ayien - eehehhe..cepatttt tepek gamboo..x saba nak tgk...kak ilaa x mo tepek kat blog die..die kate hak cipta terpelihara...muaahahaha

    ReplyDelete