Wednesday, May 6, 2009

dinner with parents in law

Alkisahnye my parents in law ajak kami sekeluarga menghadirkan diri di restoren nelayan utk dinner bersame..actually 22/4 ialah birthday mother in law ku yg ke 51..so Selamat Hari Jadi aku ucapkan kepade beliau n smg panjang umur dan dimurahkan rezeki k..tapi dah alang2 nak dekat hari ibukan so kire combain la ni dgn hari ibu skali..ehehe..so saksikan je la pic2 yg ade k..xdek tangkap gambo sgt lagik2 gambo makanan sbb aku x mkn sgt almaklumla diet (ye ke diet?) ehehe..tp aku amat suke chicken dried chilli die coz ade cashew nut..yummy...sungguh enak dimakan begitu saja..ngeh ngeh..so let's see the piccas...


Ibu n Airiel on our way...
shawl tu ko kenal x kak ai? ehehe..

My Father n Mother In Law

Airiel n Atok


Airiel n Mak Su Ieta

Kad befdey n Hari Ibu in advance..


inside...ngeh ngehh


small gift from us..



aku beli shawl n kasut ni khas utk dinner k...kaahhh...yo yo an jerkk..

8 comments:

  1. ohohooo baik tul menantu nih...
    ayah amy muda lagi eh nampaknye.airiel banyak ikut side amy tp kulit kulit kau le...

    ReplyDelete
  2. amboi... siap beli kasut baru..

    ReplyDelete
  3. wahhhh mil dpt kasut croc geng2 taste mak2 ayam gak nie..hehehe

    auntie hepi besday..mude lg la auntie hehehe

    ReplyDelete
  4. muda nya FIL ko..aku tgk cam abg amy je..wakkakaka....

    so ko tak peluk cium MIL ko ke????? ye la kan....RINDUUUU..lama tak jumpa..wakakka

    amboi2...nak jumpa MIL sampai beli buaya seekor..SEGAN SEH..

    ReplyDelete
  5. kak fiza - baikkah aku sbg seorg menantu? no komen..kaahh...k pza..airiel mmg banyak ikut belah amy..amy dulu kecik2 pon putih cam jepun tp dah beso hampeh...kaahhh

    kak ila - spesel tu utk dinner bersame mil..berkobar2 semangat haku...ekekeke

    el - ko mmg main komen kan..crocs tu utk aku ok bkn utk mil aku..meroyan ke ape mil aku nak pakai crocs..muaaahahaaa

    yies - fil aku mmg awet mude..kahh..mase die nak meminang aku pon family aku ingat memule tu abg amy..ekekkee...otak lu yies nak pelok cium bagai..buang tebiat ke hape..kaaaaaahh

    ReplyDelete
  6. amboiiiiiiii..sambut sebeday. Siap deco card lagi ha..uhuk!!! cam aku kenal je itu shawl ngan hadiah sebeday...ngeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  7. alamak..baiknye nantu..untung mil ko dpt ko jadi nantu..kahhhh.... macam2 adiah dpt... aku ni asyik lufeee je nak bag adiah..ekekeke

    ReplyDelete
  8. kak ai - seb baik ko kenal..kahhh...deco laa bagi grand skit..ekekee...

    eda - huhuh..baik ker menantu hantu ni? ekkekee..ko bkn lupe tapi buat2 lupe kan kan?? kaahhh

    ReplyDelete