Tuesday, May 12, 2009

Cousin's Wedding @ Seremban

cousin aku nye wedding ni aku attend last week hari sabtu...yg mlm tu aku sambut mother's day dgn mak dan mil aku tu...ehehe...ingatkan? saje je tepek gambar yg x seberape ni..hasil tangkapan encik somiku yg x bape nak ikhlas tangkap gambo..ntahpape jadiknye..tp aku tepek la jgk..huhuh...gambo aku pon x bape nak betol dlm ni..sabo je la...cousin aku ni ialah anak kepada mak lang aku iaitu adik mak aku yg ke 3..mak aku anak sulong k..so cousin aku ni ialah anak yg terakhir dlm adik beradik die dan jgk yg terakhir berkahwin thats y cam meriah skit..ekekee...makanan mmg sedap..nasi minyak n rendang die mmg superb...

Selamat Pengantin Baru aku ucapkan kepade sepupu aku ni..Shiela name die..smg berbahagia n berkekalan hingga ke anak cucu hendaknye..n cepat2 dapat baby k...



pengantin menuju ke pengantin lelaki...
kemain laju pengantin ni jln..x sabo gamaknye..kaahh

pengantin lelaki yg x sabar dgn kehadiran pengantin pompuan..ekeke

tgk laki aku..aku pon x paham knp die snap mcm ni...
mungkin die minat dgn kasut pengantin kot..huhuh


pengantin bersatu menuju ke pelamin


mak aku yg sdg menabur bunga rampai ke arah pengantin


ini pewot bapak aku..ihhh laki ku ini..mungkin dah terlampau bosan
ntah hape2 yg di snapnye..


menuju ke pelamin...mcm Zizan lak aku tgk laki ni..
encem jgk..ekeekke

di atas pelamin

makan beradab ke beradat erk??

makan...

kek 3 tingkat yg free, complimentary from catering people
(ntah ntah dah masok dlm bil catering skali kot..kahhh)

Hantaran dari pihak lelaki

Bilik pengantin n hantaran dr pihak pompuan

Airiel yg sibuk makan gula2 dr nasik

tgk mate aku tu..apela yg aku beriye tu..kaahh

mcm spastik dah aku..nak kene laki aku ni..huhuh

Airiel yg kepanasan...rilek je 2 dak gegirl tu tido..
mmg nyenyak di tgh2 kesibukan org..sampai aku nak balik
diorg tu x bangun lagi
Airiel with Mak Yang Wani (cousin aku)

Airiel with hantaran

Alya Batrisya (anak sepupu aku, 2 pupu Airiel la kan?)

Airiel main bunge manggar...mulut asikla
iyahh..iyah..

10 comments:

  1. kak su - baju sape yg cantik? pengantin ke aku? kahhhh

    ReplyDelete
  2. pengantin lelaki enchem..kahhhhhhhhhhhhh...slamat pengantin baru!!!

    ReplyDelete
  3. sya - haah encemkan?? tapii..tapii..ko dah tau kan tapi ape?? kaaaaaaaaahhh...

    ReplyDelete
  4. airel jom men lawan2 ngan qimie kahhhh memg asyik nk belawan je la kalo anak lelaki ni kan... hehehe...

    ReplyDelete
  5. suely - haah suel..name pon laki..ekekee.airiel skrg dah pandai iyah iyah..suke blasah org..ehehe

    ReplyDelete
  6. woo kenduri....a'ah selalu catering de ade package kek..tataw le masuk bil ke free hehehe

    ReplyDelete
  7. kak wil - dah sah sah masok billa tu k wil..ekekee...tp catering die ntahpape skit..ade ke kire pinggan..org kire kepale die kire pinggan..abis pinggan maka habis la catering itew..leh x..ntahpape kan?

    ReplyDelete
  8. bestnyer..dapat mkn nasik minyak eh...lame aku tak merase nih... werh faez..nasib baik laki ko tak shoot gambar lemak terlebih ko ke kan..klau tak..nahass je..kena pelangkung..kahhhh..ke dier dah shoot tapi ko tak upload lam ni..haaaa jawab..jawabbb..kahhh lagikkk

    ReplyDelete
  9. eda - mmg besh weh dapat mkn nasik minyak..tp lauk kegemaran aku ayam masak merah xdek lak..huhuhh...kalau die snap lemak telebih aku mmg nak kene belasah la tu..xdek pon die shoot lemak aku..die x shoot pon mmg dah nampak lemak2 yg ade tu..kaahh...

    ReplyDelete