Thursday, May 14, 2009

backyard Monsters & Dinosaurs!!!

The Monsters and Dinosaurs are coming to town!! muaahhahaa..sebenanye bende mengarot ni aku pegi atas desakan anak kakak aku yg sulong si ikmal hakim..asal nampak je bende ni kat tv sure asik la becakap nak pegi..hhuhuh..so sempene sambut mother's day (x abis lagik citer pasal mother's day kan? ekekek) ari ahad ari tu kat mid valley pas mkn terus je pegi exhibition centre die utk tgk pameran ni..huhuhh..tiket masuk agak mahal n x berbaloi sbb dlm die biase2 jerk...smue patong jerk tp ade la pergerakan die yg menyebabkan airiel takot..ehehe..kalau idop ok jgk..kahhh..dan monsters n dinosaurs nye pon x bape banyak..tp ikutkan je la..huhuhh








bersempena bosan time..smue banner aku ambik gambo...ekekee


antara booth yg ade..pon x meriah sgt..

Airiel with papa sementara tunggu tiket

Airiel yg takot dgn kumbang besar

me with big tarantula..


bosan ler..posing jer la

Airiel ketakutan bile aku dekatkan die dgn dinosaur tu...kahh..

Airiel yg takot lagiii

Us with cute Dinosaurs

dinosaurs kid

halamak! budak 2 org ni takot dinosaur tu langgor die ke?
yg toleh blakang tu nape? huhuh
Kakak ku n anak sulongnye Ikmal Hakim..
yg dok snap pic diorg tu si adik...huhuh..

piece..

Kumbang besoo

Semut Besoo

rangka spider yg leh digerakkan...

Giant Shoes..x tau sape punye..dinosaur punye kot..ekeke

Superman di sebelah big tarantula

Makhluk ini amat menakutkan..sungguh panjang..


Yang ni comey..aku sukeerr giler..cute sgt..

Mak Dinosaur

Anak dinosaur

Dinosaur boye (ikut sedap aku je nak kasi name diorg..kahhh)

Big Scorpion

Pepatung yg sangat besaaa

Airiel beli sesuatu?

baju dirembat mase kat sane..
lawo lak aku nengok design die..ngee..

11 comments:

  1. waakakakak paeh , cute gile time airiel takut tgk kumbang tu .. hehehehe

    * oit kata pameran dinasor.. kejadah nye ada kasut tu ..

    ni sure kat MVEC tu kan .. kat hall tu.. dept aku keje dulu .. mmg x besh sgt

    ReplyDelete
  2. k zura - mmg airiel takot dlm tu sbb monster n dinosaur tu smuenye bergerak n ade suare..tp bergerak setempat je la..ekeke

    kasut tu dinosaur punye kot..kaahhh

    haah kat mid valley exhibition centre..x meriah sgt la pameran die..biase2 jerk..tp boleh tahan jgk org ramai..

    ReplyDelete
  3. ni kalau anak2 aku mau menggeletek nangis takut!! jenoh lak aku nk kaber line. Ade gak yg kene lepuk ngan aku je nanti..keh keh

    ReplyDelete
  4. kak ai - kaahh..kalau mcm tu baik ko x yah pegi..ekekee..alaa x besh pon..wat rugi pegi jerk..ehhehe..best lagik yg 1st time dedulu die dtg tu

    ReplyDelete
  5. macam best je paiz..tp aku tgk mcm kosong

    ReplyDelete
  6. kak su - mcm besh ker? x best pon kak su..bg aku x berbaloi la ticket price die camtu..dlm die skit je monster2 yg ade..besh lagik yg dulu punyee..

    ReplyDelete
  7. kak faiz p pkl brape?reen pun p hari yg sama
    mmg tak berbaloi ngan harga tiket dia....

    ReplyDelete
  8. reen - akak masok tu dlm pkl 3pm kalau x silap..ko pon pegi ke reen? eheehe...kalau same waktu sure aku jumpe ko sbb x ramai sgt kan org kat sane?

    nas - sblm masok excited la nas..dah masok..huhuhh..x la menarik sgt pon..biase jerk..

    ReplyDelete
  9. rjin tol ko upload gmbo byk2 eh..airel jrg snyum ke? seyes jerk..kahh mak die yg hover cam haku...berdekah2

    ReplyDelete
  10. el - rajinla ell..ko x rajin ker? kahhh...airiel tu bukan jarang senyum..die kalau depan kamera mmg gitu gaye die..aku suh senyum die buat muke series..mule2 die senyum pastu bile flash die dah buat muke series..tu yg asik muke masam tu bile kat gambo..huhuh..mak yg over tu perkare biase...kahhhhh

    ReplyDelete