Monday, May 18, 2009

Baby Oh Baby...

ni citer pasal sabtu yg lepas...aku nye keje ialah tgk baby..ihh..geramnyee aku dgn baby..rindu sgt2 nak pegang airiel mase baby..skrg dah beso dah x mo dipegang sgt..kalau asik nak dokong pon aku dah x larat dah...dah 12kg..ekekee...memule aku visit makcik aku..die baru melahirkan baby gegirl..anak die yg ke 4..sgt comey...geram aku gegirll...x yah layan la geram aku ni jom kite tgk pic baby2 yg cute dgn aku yg juge cute ni..kahhhhhh





Me, Airiel n Nur Safeera Balqis


Me with baby gegirl..ih geram..


tido je keje baby kan? tu yg besh tu..ehehe



gerammm gilerss dgn baju ni..hadoi...tersangat geram


For Nur Safeera Balqis..welcome baby!!
okeh yg ni lak member skolah aku...dari sek rendah hingge ke sek menengah punye kawan ni..kawan lame..akhirnye ko terberanak jua kan? ini la member aku yg aku cite ade darah tinggi n kene induce utk melahirkan anak tu...ko mmg tabah utk digodekkan zurah? kalau aku dah mcm2 aku komplen kat nurse2 tu..kahhhh...
actually mase aku melawat si zurah ni, kakak die pon bersalin skali..kawin skali..bersalin pon skali...senang mak ko kan? jage pon skali x yah berkali kali..ehehee...dedue dapat baby boy..meriahla umah mak ko bile balik beraye nantikan dgn anak korg yg dedue boy tu..dedue baby mereka ni name die Megat sbb zurah ni ade keturunan diraja...jom tgk baby diorg yg comey2 tu..ngee..

For Megat ape erk? aku lupe la..susah la name anak ko kak long..kaahh
Megat Irsyanuddin erk? sowie erk kalau silap..ekeeke

For Megat Samsul Yusof...

Welcome Baby Usop!! ups..sorry..Yusof..ehehee


Airiel yg landing bersame baby...die dah mamai2 dah waktu ni..


Me, Airiel n Baby Megat Samsul Yusof..
apela tukang tangkap gambo, x nampak muke baby pon..ekekee

ihhh Airiel ni..nak cocok mate baby lak..riso aku..huhuh

Inila die pasangan adik beradik yg kawin, mengandung,
bersalin n berpantang bersama sama..ehehe..
Kak Long Intan & Zurah
Yang menyebok tu Huda n Yam..ekekeee



Kitorg yg cover cun..kahhhh
Sowie erk Zurah aku lambat melawat ko n baby, sampaikan ko dah ke Alamanda dlm pantang2 tu..kahhh...

11 comments:

  1. paiz..ko dah ambik berkat,cepat2 la banak weii..hahaha

    ReplyDelete
  2. sonok nyer...dua badik pantang same2...dpt bb same2..boy lak tu..syok..syok..hehhe..tahniah buat kawan ko...

    airiel kat blakang tu dah bosa da...ckp ngan mama..nak bbbbbbbbbbbbbbbbb

    ReplyDelete
  3. amboi meriah nye ,

    paeh , ko g ambik berkat yek.. heheh posing dgn bby lg tuh...

    cute nye adiah2 nyeee

    ReplyDelete
  4. kak su - tuhla..nantila aku usahakan..kahhhh

    sya - tuhla..sonokkan pantang sesame..xla boring sgt..ekekee

    airiel bengang lg ade aku pegang bb tu..ekeke..aku tanye die nak adik ke x nak..die ckp x nakk..siap majuk dok kat pintu lagik..kahhh

    ReplyDelete
  5. hamboi..meriahnyer ibuk2...
    ko bila nak tambah??
    anak pun dah besar apa..elok la kalau bagi dia adik..hikhik

    ReplyDelete
  6. faez..dah kena sgt dah ko dokong baby tu...so ape tunggu lagi..kahhhhh..best eh..adik badik peknan sesama..pantang pun sesama..nasib aku takde adik badik pompuan..klau tak..aku pun pakat gitu..haha

    ReplyDelete
  7. k zura - mmg meriah idop aku tgk baby2 tu...ade lagik baby yg aku lom tgk..coming soon k..ambik berkat lagik..kahhh...hadiah2 tu mmg comey aku geram sbb tu aku tepek..kaahhhh

    Tinie - aku? nantila dulu..aku sdg mengambil berkat la ni..ekekeke..x pon tunggu ko tambah dulu baru aku menyusul..kahhh

    eda - mmg kene kan? menurut kak ai aku dokong baby tu kekok giler..mcm x penah ade anak..kahhhhh..tuhla besh kan diorg..xdek la boring sgt mase pantang coz ade kawan..leh ngelat sesame minum air dlm peti sejok..ekekee

    ReplyDelete
  8. kalo ko geram, ape kate... hehehe

    ReplyDelete
  9. nas - ehehee..geram memang geram..ape kate ape tu?? ekekekekee

    ReplyDelete
  10. ish2..aku tgk mcm ko plak yg tgh pantang faiz woiii..ngan muke cam gitu..hehehehe
    haaaaa...amy!!!!!bini ko dh kasi signal tu..dia nak bby lg..kasi BAIKKKKKK pya ok..berdekah3

    ReplyDelete
  11. el - hamboi el ko kutuk aku kate tgh pantang erk..kahh..x kan aku pantang terkangkang kangkang cam gitu...ekekkee

    ReplyDelete