Friday, May 29, 2009

thank u everybody!!!

First of all aku nak ucapkan time kasih banyak2 kepade yg wish aku smlm 27/05/2009 sempena 3rd anniversary...ramai jgk yg pm kat ym...ehehee...thanks sgt2...



tq jgk kerane sudi menolong aku pilih gambo utk airiel masuk contest....saje je gatal2 nak masok Cutest Baby Of The Year Contest yg dibuat oleh Tesco..ehehee..slalu beli pa n ma xdek plak hati nak masok yg ni gatal plak aku nak masok...kahhhh..ade aura dapat menang kot..wakakaka...perasann..jadik pilihan dah dibuat atas pertolongan smue n dah pon aku suh fotorex kat bawah opis aku ni print outkan...jadik sblm ahad ni kene submit kat tesco near by my house...bantingla mane lagikkan..eehhee...smg adela hadiah yg dapat hendakknye k..hadiah pertame 5k + rm500 hamper okehhh...huhuh...



dan sorry jugak kepade sesape yg tag n kasik award tu..lom sempat aku buat lagik...akan ku buat jgk nanti k.....tag jepun, tag fomfuan dan ape tah lagik..luper.....ehehe..



last skali..i love u all very muchhh!!!!! mmmuuahhhh!!!

Thursday, May 28, 2009

mintak tolongg!!!

mintak tlg ye kengkawan smue..tlg pilihkan 3 pic airiel di bawah yg paling comel n smart..kahhh..sbb mak die gatal nak masok contest...closing date 31/05/2009 nii...tolong erk..nnanti kalau dapat hadiah aku kasik la share skit..wakakakakaa...pertolongan dan romenan anda smue amat aku hargai..ehehee

No. 1

No. 2

No. 3

No. 4


No. 5


No. 6

No. 7


No. 8

No. 9
No. 10

No. 11
No. 12

No. 13
No. 14

No. 15
No. 16
No. 17
bile belek punye belek pic2 dlm disk drive aku ni kan baru aku prasan airiel x banyak gambo seorg..mesti mak die enterprem skali..kahhh..ini je yg ok yg ade ....so tolong daku erk kawan2..ntah nape tetibe gatal lak nak masok contest tu..ehehe

Wednesday, May 27, 2009

Jayniell 2nd Birthday

hadei sorry erk kengkawan..aku lambat update pic2 kite menggedik kat umah ayien ahad yg lepas...Majlis ni ialah majlis hari jadik Jay, anak sulong ayien n jinn (eh betol ker aku eja ni?..kalau silap sowie erk ayien..ehehe)...dan juga majlis cukur anak twins die yg comey sgt2...geram haku....huhuhh...

sampai2 je kat sane aku nengok sya, alyn, kak pza n reen sdg melantak..kak ila mmgla dah sampai lame sbb diorg anak banak jadik photog time tu..eehehe..pastu plak kak su, yam n cakon, kak tie n k farah sampai...mmg meriah..n makanan pon sodap sgt2..ade kambing panggang ok..tp aku sgt suke ayam masak merah tu...sedap laa ayien...

Tenkiu kerane sudi jemput aku anak beranak...Happy 2nd Birthday to Jayniel Nahish...dah beso n sgt encem la awak skrg...tinggi btol dak Jay ni...ehehee..dah dapat adik dah pon skali 2 lak tu, sepasang lagik..be a good boy to your mummy n daddy ok...n smg jadik anak yg soleh.. :-)



Piece from Airiel...ehehe

acara potong kek bermula...

Jay nak potong kek


pro photog wat keje..ekeke

ni acare ape tah namenye..lupe lak..ehehe
tp yg pukul bende alah tu pastu bertaburan
gula gula suh budak2 kutip..ehehe

Mummy Jay nak pukul dah ni..sedia k...kahhh


kutip jgn x kutip..ngeh ngeh

Airiel yg juga sibuk mengutip

dah kutip pegi bagik kat tuan tanah lak wat per..ekekeke

mak kutip ke anak kutip ni? kahhhh

Tuan Tanah tlg kutipkan utk Airiel..ekekee

Woman photog..ekeke


2 org budak yg x habis2 mengutip

rambut airiel yg berwarne warni

ape lagikla airiel tu yer??

Jay: ih cam besh je die kutip ape tu erk?
Airiel: yeah..aku dapat bende ni kene sorok ni..jay dah jenguk2 tu..

Baby: mcm nilah dina main yoyo
Dina: pandainyeela akak ni main yoyo...

Airiel Fareezqy

pegi ngorat plak laa..

ngorat alya dulu..baju dah sepasang ni..ade jodoh ni..ehehee
Airiel: ih mama alya ni sebokla..pegi sane jap leh x? nak ngorat alya jap nihh

mama alya x kasi ngorat alya.. nak ngorat dina lak laa...
Hi Dina...

nah gule gule abang kasik dina..ambiklaa..
kahhhh...abang tu...

Jaff yg sgt sayang kat aku yg dah bepeloh2..kahhhh

Alya Batrisyia...gegirl fren Airiel...
ammpunn mil alya..ehehe

Alyn ambik berkat Jaff..smg cepat peknen ye alyn..ehehee

Mummy photog n son Izz

Kak Su n Alya + Kak Fiza n Baby

Novelist n Daughter...
jgn riso kak pza..kali ni pic ko cunnnn...ehehe

All of us!!

cutekan???


ni pon cutekan? cup cake...

tq too for inviting us!!!

balik tu pulak singgah umah mil..n nenek airiel kasik die baju tido
2 pasang...tq...huhuhh