Friday, April 17, 2009

western food dinner

saje la aku nak kisahkan aku punye masakan lak..ni mase dinner weekend..sebenanye bkn aku yg masak pon aku tlg skit2 jerk..encik somi ku yg tersayang yg masak..eekeke...burger ni bkn burger ayam mahupon daging mahupon ikan ok tp ialah burger arnab...sedap sey...ehehe....sungguh berat dinner kami mane la x gomokkan?? huhuhhuh...layan je la pic ni k...next entry aku cite pasal aku masak lak erk...kang leh dapat cooker award blog lak..kahh.....






12 comments:

  1. adui paiz..ko makan burger arnab??? sedap ke??? takut aku dgr ko makan arnab..hehhehe

    ReplyDelete
  2. laki ko yg msk paiz??rajin sungguh!mane beli itew burger arnab?aku pon nak try gak..ehehhee

    ReplyDelete
  3. yies - haah yies..burger arnab..sedap la..manis daging die weh..ala2 ayam je rase die..

    fiza - haah laki aku masak bile tibe rajin time die dtg..ehehe..burger arnab itew aku beli di tesco cap ape tah yg name die ala2 arab tu..huhuh x ingat la..nnt aku refer balik erk..

    ReplyDelete
  4. masyallah menu sggh BERLEMAK..dah high protein..kahhhh...ni kalo org tgh diet sure jerit kuar tait...kahhhhhhhhhh

    amy meh msk tuk den lak BLEH????kahhhhh

    ReplyDelete
  5. mana ko beli ye? aku dah lama x makan daging arnab.. sedapp

    ReplyDelete
  6. erkk...arnab!!! hei bunny, bunny... :P
    aku cam x sampai ati lak nk telan arnab. mcm meow..hihihi

    ReplyDelete
  7. arnab??mane ko beli daging tu??eh tere ke laki ko masak..untung la ko..leh bela kuku panjang2..wakakakaka

    ReplyDelete
  8. wah...kenyang bangat camni....huhu camner ko nak kurus...siap double lg tu ...haha

    ReplyDelete
  9. waaa suami mithali laaa..ko jgn queen control sdh le paeh..heheheh..syabas betey!!

    ReplyDelete
  10. el - mase ni aku lom ingat pasal diet lagi..kahhh

    k ila - tuhla sedap kan? kat tesco..lupe lak name brand die..tp yg ala2 name arab tu..saudi ke ape tah..

    k ai - tryla..xdeknye cam miaw..sedap daging die mcm ayam tp die lebih manis ala2 ayam kampung gitew..bile masak bau die wangi..ehehe

    eda - kat tesco eda aku beli..die pek mcm daging burger tp daging arnab..xdek maknenye nak bela kuku panjang, laki aku tu ikut mood die kalau nk masak..kalau x langsung haram..smue nak kene sediakan..huhuh

    k ima - tuhla pasal..tp mase ni aku lom zaman diet lagi..yg double tu laki aku nye keje la tu gi double2 kan..eheh

    her - xdek maknenye aku nak queen control..kahhhh..laki aku ni ikut mood la..ehehe..ape yg syabas tu?? ekekke

    ReplyDelete
  11. satu penghormatan buat paehhhhhhhhhhhhhhhhhh....sbb dah berjaya masak!!!!!kahhhh...xpela..walaupun laki masak..ko tetap ade tolong skit2 kan..ngeh.ngeh..lepas ni leh masak lagi..

    ReplyDelete
  12. sya - kaahh sya..ko jgn la perli aku..aku ade masak sendiri tp lop show off lagik..kahh..nnt aku belagak dgn ko erk pasal masakan aku..ekekee

    ReplyDelete