Monday, April 20, 2009

Tag Profile Pic from Eda Aussie

1) Letakkan gambar profile anda..

Me n Airiel @ Tmn Boye, Melaka

2)Terangkan maksud gambar itewwww....

maksud? Ape erk maksudnye..kaahhhh…aku letak pic aku n anak aku airiel..itu maksudnye aku dah kawin dan juga dah ade anak tapi…ade tapi lagi ni…tapi still cun lagi k walaupon dah ade anak dan yg penting tanpa make up..jadik belila sabun eumora dari aku k…kaaaaaaaaaahhh…x leh blah statement aku…lagi 1 pic aku tu kitorg tgh tunggu buaye buat show di tmn boye, melaka jadik kire2nye mcm menunggu org jgk la bace blog aku ni..kahhh..ade kene mengene tak? ekekekekee

3)Kenapa pilih gambar itu..

kenape? Kenape erk? Mungkin sbb mase tu aku tgh cun berposing bersame anak ku yg juga encem itu makanye aku memilih pic ini utk dijadikan pic profile blog ku ini…ekekkekee…perasan lagik..

4)Nak tag sape plak:-

sape erk aku nak tag? Sesape je la yg blom buat tag ni dan juga kepade sesape yg ade blog n ade profile picture smue pon leh buat..sile laa..jgn memalu k..eehhehee..tag ni simple je…5 minit dah siap dah..

Thank you so much to eda aussie jauh di mata dekat di hati yg sudi tag aku recently ni..kahhh..so kpd yg lom buat tag ni buat la k..




3 comments:

  1. sempat lagi kau pomot sabun kau tu ye!! wsei, jom la pegi kedai aku. jom beliiiii :P

    ReplyDelete
  2. suel - pegi la buat..ini la tag yg paling senang penah aku buat..ekekeke

    kak ai - kah...tuh la pasal..sempat lg aku promote sabun n perasankan diri aku ni...aku mmg tgh dok belek kedai ko ni kak ai..tgk tudung ko tu aku rase cam nak pakai tudung lak..eekekkee

    ReplyDelete