Wednesday, April 15, 2009

Tag My Baby

Tag ni aku tgk smue org buat tp xdek pon yang tag aku tp aku nak buat jgkk..huhuhuh...

1) Letakkan Gambar Anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang msh dalam wad maknanya gambar anak hari PERTAMA.



inila rupa Airiel mase baby...
pic ni xdek la fresh sgt sbb dah kene
mandi n bedung...mase kat hospital dah
x teringat nak ambik pic smue tu..tau nak
lepas sakit je n aku kat hospital pon x lame..ehehe

2) Letakkan butir ini :


Nama penuh : AIRIEL FAREEZQY BIN NORAZMI

Nama Panggilan : AIRIEL, FAREEZ, AYISH, YISH, ADIK

Jantina : LELAKI

Tarikh Lahir : 27 OGOS 2007

Tempat Lahir : HOSPITAL BANTING, SELANGOR

Berat Lahir : 3.35 KG

Cara Kelahiran : NORMAL



3) last sekali... apakah harapan korang pada anak ini.. dan korang nak anak ini jadi apa besar nnt... dan KENAPA..?


Memang banyak harapan aku terhadap Airiel Fareezqy ni tapi tertunai ke tidak Wallahua’lam tapi aku sentiasa buat dan doakan yang terbaik utk die…smg Airiel membesar dgn sihat dan bijak, smg berjaya dlm hidup dan dapat mencapai cita..jadik ape besar nanti ibu n papa x kisah asalkan keje yg baik dan halal..


4) Then, mereka2 ini kena buat tugasan ni...


aku tak tau nak tag sape sbb smuenye dah buat kot..n korg tak tag aku pon hwaa…..nak majukla…huhuh..

5 comments:

  1. lawok la ko ni faez... tak sangke aku ko suke di tag..ko tau tak apesal org tak tag ko..klau ade org tag ko pun..berbulan2 amik mase ko nak siapkan..kahhhhh!~pehni aku tag ko ye faez..dont sedey sedey...

    ReplyDelete
  2. eda - yela eda..aku kan bz woman..ekekeke....tuhla sbbnye aku ambik celcom broadband dgn harapan aku leh update blog kat umah tp hampeh slow giler babis..kat opis lak kalau bos ade aku kene kaber line n mcm2 yg die nak..x terlayan aku blog dgn kapet cipet lagi dgn blog dgn fb lagik..huhuhh...

    tp xpela tag ni kirenye dari kak zura la sbb die kate die tag kepade sesape yg nak buat kire aku la tu..ekekekee

    ReplyDelete
  3. xyah sedey2 paiz... kalo org x tag pon buleh jek buat hehehe... x de sape marah pown kan? hehehe...

    ReplyDelete
  4. ha pi amik award kat blog aku...

    ReplyDelete
  5. suel - btol tu...xdek sape tag aku pon aku buat jerkk..buat muke x malu..kahhhh

    baik..aku akan ambik award itew..ehehe..tenkiuuu...ngeh ngeh..

    ReplyDelete