Tuesday, April 14, 2009

Tag how well you know your husband from Nas n Kak Ila

Rules: Here’s a chance to see how well you really know your husband. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do.
The real challenge is to send it to your husband to see how right you really are.


nak interprem gambar laki jgk..kahhh
Inila encik somiku Norazmi Bin Norsit..
die mmg amat suke dgn binatang except ular...ngeh2..


He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?

-kalau x die layan dvd cite2 action die , die layan la dvd games ps2 die lak...

You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
-laki aku suke ke mkn salad? ikut mood la..tp x penah skali pon kitorg makan luar die order salad...eheehe..

What’s one food he doesn’t like?Doesn't like?
die mmg tak makan ikan keli, bontot ayam, kaki ayam, aku pon x makan..ikan keli mkn la...

You go out to eat and have a drink. What does he order?
ais kosong..pastu 2...hahaaa

Where did he go to high school?
Sek. Men. Keb. Sungai Besi, Kuala Lumpur

What size shoes does he wear?
size 9-10..depends on brand

What is his favorite type of sandwich?
sardin n tuna

What would this person eat every day if he could?
resipi sambal pedas giler babas aku...resipinye cili padi sengenggam tp kalau leh ambik angka ganjil..bia betambah pedas..dgn bawang yang digoreng terlebih dahulu, pastu cili padi yg dah tumbuk gaul dgn skit asam jawa pastu goreng ..simple je pastu makan dgn nasi n ikan goreng..ekekeke...siap bg resipi lg aku..lari tajok ni..ekekke...kakak ipar aku try resipi tu die panggil sambal menangis..sbb tiap kali mkn sure menangis..kaahhh


What is his favorite cereal?
hurm..xdek dlm list kot...


What would he never wear?
baju kaler pink..die mmg anti kaler tu tp aku amat sukee..ehehhee


What is his favorite sports team?
husband ku bukanla seseorg yg obses terhadap sukan...huhuuhh


Who did he vote for?
tak vote sesape pown..die kate kalau dapat duit baru die pegi vote..kaahhhh..

Who is his best friend?
die ni ade geng tersendiri n ramai kawan..tp aku tgk yg die paling rapat setakat ni ialah member kecik die pd...mak die jgk jage laki aku ni mase kecik2 dulu...sampai skrg die mmg x lepas dgn masakan mak org tu..ekekee

What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
u...i nak ikut u pegi mancing leh x? bawak airiel skali...sure die suh dok umah jek..aku pon x hingin nak pegi..kahhh...

What is his heritage?
kalau aku x pegi dulu aku la tu kot..kahhh...n of course la our son Airiel Fareezqy...

What is his favorite colour?
hitam dan putih rasenye...

What is his habit?
kalau kalah ps2 sure die akan patah kan cd tu x pon die akan salahkan controller ps2 tu..huhuhuh..very bad habit..ntahpape tah..dah kalah dah la..huhuh

What is he proud off?
ade bini cam aku kot...yg x penah suh die bangun mlm buat susu anak..kaaahhhh...

Lastly, do you think he will read this?
bace kot kalau die ade mase n teringat nak bukak blog aku...tp die tu asal nk bukak blog je die tanye aku dulu ape address blog...

I want to tag all the wifey below :
1) katie bini tom cruise
2) beyonce bini jay z
3) j lo bini marc Anthony

kahh...sile la jawab erk puan puan...

6 comments:

  1. patah kan cd game tu?? wakakaka, tak dpt tima kekalahan la tu!!!

    ReplyDelete
  2. sungguh2 ko nak nama wife derang ni..semata-mata tag ko nih?^$%^^&*&*&*

    ReplyDelete
  3. kak ila - ekekeke...siotkan?

    nas - biasela nas..lelaki kan ego..ekekee

    kak wil - kaaaaaaaahh..jgnla marah erk..eehehee

    ReplyDelete
  4. SUME MAKANAN YG DIA TAK SUKA ADALAH SUME MAKANAN FEBERET AKU!!!!! KAHHHHHHHHHHH ;p

    ReplyDelete
  5. kak ai..bagus...die tu dah diajar dari kecik oleh mak bapak die..satu kluarge mmcm tu..pantang nampak ikan pelik skit sure die x makan...aku belasah jerk..ekekeke

    ReplyDelete