Thursday, April 16, 2009

KUTIP AWARD

time ni aku still kat ofis lagi sbb aku tunggu maid yg org tu kate nak hanta..die kate die otw ke kayu ara damansara utk ambik maid tu n amat jam skali..memule janji sblm pkl 8 die leh sampai sini tp dah pkl 8.05minit pon still blom sampai lagik..huhuhh...seramnye sensorg di opis ni..seb baik jiran depan ni lom tutup ofis lagik..jadik tgh2 xdek keje ni pegi la terjah blog2 korg n kutip la ape yg ade tu..ekekee..ini la hasilnye..ehheh


Award ni dari Elly n Suely..dedue ly ly..ehehe
Yang ni lak dari Kak Ai, Kak Wil, Kak Zura & Nas


Ini lak dari Eda n Nas



n the last one is from Kak Zura n Nas



so thank you everybody....so kpd followers (mcm la banyak sgt followers) ehehee n kepade pengunjung blog yg xdek lagik award ni sile la ambik di blog aku ni erk...jgn malu2..ehehe...


1 comment: