Wednesday, April 1, 2009

Kiriman yang berbeza..huhuhuh..

sebenanye kiriman ni aku dah terime bln 3 ari tu tp baru tepek ari ni sbbnye bz kat opis n umah pastu bz jawab tag..ekekkee..alasan jerkk..tp aku nk tepek jgk..ekeke..lgpon yg kiriman ke 2 tu majlis die ahad ni so kire aku mcm meremindkan org utk ko jgkla kan alyn..baikkan aku? ekekeke...aku pon kalau xdek ape2 aral melintang InsyaAllah aku hadir di majlis yg amat bermakna dlm hidup ko tu ok..smg ko bahagia hingge ke anak cucu k..

kiriman pertame ni dari kak ai..aku x tau lak yg ade short dlm kotak pampers ari tu kak ai..kalau ko x hanto pon aku x tau..kahh..tp ko begitu jujur orgnyee..so mekasih erk hanto yg short nih..




muke budak ni dah mcm muke oppet ko kak ai..sejibik...



pink itu sangat menawak kan alyn..sungguh
cantik kad ko ni..

thanks alyn coz sudi menjemput kami anak beranak..
aku mmg dah lame x mkn nasi minyak..ehehe..

7 comments:

  1. lambat tul ko upload wo!!!pempuan tu dah kawin pun!!!kahh

    ReplyDelete
  2. keh keh..baru nk tayang lapik bontot anak kau ye? La..kau pon pasan kan? budak tu nk sama ngan Opet aku. Style dia pon! kahhhhhh

    ReplyDelete
  3. sya - tuhla lambat lak..si dare dah pecah dare dah ponn..kaaaaaahh..

    kak ai - haah tuhla pasal..belek nye belek sejibik cam opet ko kak ai...leh jadik model gamaknye anak bongsu ko tu?? ye ke bongsu?? ehehee

    ReplyDelete
  4. PAIZ PE KATE KO SEND JE PAMPERS ANK AKU TU, NTI AKU BYR LA DUIT SEND TU KAT KO, OK X?

    ReplyDelete
  5. suel - ok suel..deal..nnt aku pos sabtu ni..ape2 aku sms ko k

    ReplyDelete
  6. just nak remind... oppet tu menantu aku...ko jgn tenung lame2
    muahaha!!!

    ReplyDelete
  7. kak fiza - kaaaaaaaaaahhh..sungguh lawak reminder ko..aku baru bercadang2 nk jadikkan calon doter in law aku yg ke 3...kaaaaaaaahh...sungguh rakus aku...muahahaha..

    ReplyDelete